Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha odamenne hozzátok az utcán egy jóképű pasi, és megfogná a seggetek, mi lenne a reakciótok?
Figyelt kérdés
nos tehát az utcán egy jóképű pasi letapizna, mit reagálnátok? Pofon, vagy elnéznétek neki?2014. jún. 20. 15:54
11/27 anonim válasza:
Pofon és elküldeném a jó büdös tudjuk hova
12/27 anonim válasza:
1. nem érteném, miért jön oda hozzám egy jóképű pasi, azt hinném, ki akar rabolni 2. miért fogná meg a pici, lapos seggemet, biztos ki akarhat rabolni 3. nagyon haragudnék, mert egy férfi hozzámért az utcán, egyből felhívnám egy barátnőmet, akivel a girl powerről beszélgetnénk:D
26L
13/27 anonim válasza:
Pofon, rosszabb hangulatomba meg is rugdosnám. Utálom mikor semmibe néznek. Az hogy jóképű nem menti fel a viselkedési szabályok alól.
14/27 A kérdező kommentje:
aki pofozna: képzeljétek el hogy a legeslegszexibb férfi menne oda hozzátok, pl: William Levy, Aaron Diaz, Beckham, Brad Pitt, szóval tényleg a prémium kategória, ilyenkor azért az emberek jóval engedékenyebbek :)
2014. jún. 20. 17:19
15/27 anonim válasza:
hagyjuk már, kérdező!!! attól, mert jól néz ki, attól FOGDOSHAT??? Megfoszthat a személyes szabadságomtól, és hozzám érhet egy idegen ember a nyílt utcán? hát te mit képzelsz?
az élet nem egy film!
26L
16/27 anonim válasza:
Kérdező, az általad említett pasik felét se ismerem, nekem mindíg is a rockerek jöttek be, a selyemfiúknál én is férfiasabb vagyok. Próbáljon meg fogdosni a kezét is eltöröm...
17/27 199303 válasza:
szerintem tökön rugnám és el küldeném a fenébe :-D
18/27 anonim válasza:
Először ledöbbennék de aztán elnézném neki
19/27 anonim válasza:
Attól függ szerintem nagyon ledöbbennék aztán akármilyen adonisz visszakézből akkora pofont kapna, hogy még az élettől is elmenne a kedve hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!