Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nincs barátnőm, mert én kedves vagyok a lányokkal, nem pedig "alázom" őket?
Megfigyeltem, a haverok meg a nagy csajozós srácok, kicsit durván beszélnek a csajokkal, hogy jó a segged meg rá csapnak stb.
Nekem ilyen sose jutna eszembe, én inkább kedvesen elbexzelgetek velük, nem fogdosom őket, nem beszélek velük így.
A lányoknak ez jön be, nem a kedvesség?
Igazából barátként tekintenek rám!
Modt én is legyek ilyen tahó?
A nők többsége sem az alázást nem szereti, sem azt aki tutyimutyi... nem tudom másképp megfogalmazni.
Kedvesnek kell lenni igen, de attól még lehetsz férfias is, nem egy ilyen nyámnyila.. jaj nem csapok rá a seggére mert úr isten megalázom:D Ez szánalmas.
1. A szociális interakció fejleszthető dolog
2. A fizikai kontaktus nem más, mint egy jelzés, hogy a másikban valami megfogott (ezért te is megfogtad)
- fokozatosan szabad csak haladni, és figyelni, ha valami sok neki- tanulj meg úgy figyelni rá, hogy senki ne vegye észre, csak ő
3. Attól, hogy nagymamád azt mondta valamire, hogy nem illő vagy nem szabad, attól még az az élet rendje, hogy ahogy a nagyapád, te is betedd valakibe a ronda végtagodat. Aki erről túlzottan megpróbál vagy a múltban próbált lenevelni, azzal kerüld a témát. Ne felejtsd el, hogy ez a saját életed forgatókönyve! Nem írhatják a szüleid vagy a "barátaid". Ha teszed a dolgot a családért és önmagadért, akkor minden körülmény adott lesz egy párkapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!