Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Számotokra hogy néz ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Számotokra hogy néz ki egy "álomnő"? Mi a legfontosabb egy nő megjelenésében szerintetek? Mi az első, ami egy nő külsejében megfog titeket?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok mellé:) köszönöm^^

2014. jún. 19. 22:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Legalább 130-as IQ, kiemelkedő műveltség, széles látókör, jó humor, szép arc, igényes, testalkathoz illő öltözködés. A külső elég sokadlagos szempont, kb. annyira számít, hogy zavaró ne legyen, a személyiség és az intelligencia sokkal fontosabb.

24/F

2014. jún. 20. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Természetes szőke haj (nem festett)

Világoskék szem

Baba arc (kislányos, főleg amikor mosolyog:)

Magas legyen: 175 centi pont jó.

Nagy mell, vékony derék, széles csípő. Tehát a teltebb, homokóra alak jön be. Piszkafák kizárva!

Szolid, nem 8 kiló smink

Műkörmös csaj kizárva

Dohányos csaj kizárva

Műhajas csaj kizárva

Plázacicák kizárva

Ostoba, buta nők kizárva

Legyen okos,

legyen személyisége,

szeressen,

legyen humora,

plusz az alap...hűség/tisztelet/bizalom kombi.

Ne legyen betegesen féltékeny.

Ne zavarja hogy a baráti köröm vegyes (pasik, és csajok is)

Ilyen az álomnőm, és ilyen nő lett a feleségem.

25F

2014. jún. 20. 17:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Én általában az összképet figyelem, uh. fogalmam sincs. Minden számít. Tetszik a szép barna göndör vállig érő haj, a sugárzó szem, a mosoly, a hozzám való testalkat (nem tetszik, ha túl magas, és nem sportosan vékony), fenék, mellek, ilyesmik. Mindenki azt mondja, hogy csak a belső számít, de szerintem ez marhaság, képtelen lennék olyannal összejönni, aki külsőre nem tetszik, volt már rá példa, pár hónap után szakítás lett vége, mert részemről csak a szexről szólt a kapcsolat. Természetesen nekem is számít a személyiség, de az az igazi, ha minden stimmel, és egyben van az illető.

Szerintem egy nő rengeteget tehet azért, hogy felkeltse valakinek az érdeklődését. A dolog az alapvető ápoltsággal kezdődik, folytatódik azzal, hogy van valakinek stílusa, és nőnek öltözik. Ezen kívül plusz az is, ha sportol. A kedvesség, meg a mosoly pedig a legvonzóbb dolgok közé tartoznak.

2015. márc. 14. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!