Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra hogy néz ki egy "álomnő"? Mi a legfontosabb egy nő megjelenésében szerintetek? Mi az első, ami egy nő külsejében megfog titeket?
Legalább 130-as IQ, kiemelkedő műveltség, széles látókör, jó humor, szép arc, igényes, testalkathoz illő öltözködés. A külső elég sokadlagos szempont, kb. annyira számít, hogy zavaró ne legyen, a személyiség és az intelligencia sokkal fontosabb.
24/F
Természetes szőke haj (nem festett)
Világoskék szem
Baba arc (kislányos, főleg amikor mosolyog:)
Magas legyen: 175 centi pont jó.
Nagy mell, vékony derék, széles csípő. Tehát a teltebb, homokóra alak jön be. Piszkafák kizárva!
Szolid, nem 8 kiló smink
Műkörmös csaj kizárva
Dohányos csaj kizárva
Műhajas csaj kizárva
Plázacicák kizárva
Ostoba, buta nők kizárva
Legyen okos,
legyen személyisége,
szeressen,
legyen humora,
plusz az alap...hűség/tisztelet/bizalom kombi.
Ne legyen betegesen féltékeny.
Ne zavarja hogy a baráti köröm vegyes (pasik, és csajok is)
Ilyen az álomnőm, és ilyen nő lett a feleségem.
25F
Én általában az összképet figyelem, uh. fogalmam sincs. Minden számít. Tetszik a szép barna göndör vállig érő haj, a sugárzó szem, a mosoly, a hozzám való testalkat (nem tetszik, ha túl magas, és nem sportosan vékony), fenék, mellek, ilyesmik. Mindenki azt mondja, hogy csak a belső számít, de szerintem ez marhaság, képtelen lennék olyannal összejönni, aki külsőre nem tetszik, volt már rá példa, pár hónap után szakítás lett vége, mert részemről csak a szexről szólt a kapcsolat. Természetesen nekem is számít a személyiség, de az az igazi, ha minden stimmel, és egyben van az illető.
Szerintem egy nő rengeteget tehet azért, hogy felkeltse valakinek az érdeklődését. A dolog az alapvető ápoltsággal kezdődik, folytatódik azzal, hogy van valakinek stílusa, és nőnek öltözik. Ezen kívül plusz az is, ha sportol. A kedvesség, meg a mosoly pedig a legvonzóbb dolgok közé tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!