Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Pozitívum, negatívum,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Pozitívum, negatívum, vagy semleges számotokra, ha egy lány szereti nézni a focit?

Figyelt kérdés
Például én csak nézni szeretem a focit. Juventus drukker vagyok. :)
2010. jan. 3. 18:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
nekem nagyon pozitívum ha egy lány szereti a focit bár a Juventus-t nem szeretem:D
2010. márc. 11. 23:45
 22/36 anonim ***** válasza:
Nekem pozitívum. A Juve miatt meg még feleségül is vennélek. Én is nekik szurkolok. :D
2010. márc. 12. 00:15
 23/36 anonim ***** válasza:
Nekem pozitív,de az olasz focit utálom,a juvét pedig 1985-től utálom.
2010. márc. 12. 00:31
 24/36 anonim ***** válasza:
jah és ha torinoban élnék a torino calcionak szurkolnék,mint a torinoiak többsége,ugyanis olaszországban csak a csicskák szurkolnak,meg a déli mocskok a juvénak
2010. márc. 12. 00:32
 25/36 anonim ***** válasza:
Szerintem negatív dolog, én utálom a focit, unalmas ahogy a sok hülye kerget egy labdát egy stadionban és zsong a tömeg, aztán a nagy semmiért kapnak milliókat, aki meg dolgozik becsületesen az meg alig kap pénzt.
2010. márc. 12. 00:33
 26/36 anonim ***** válasza:
n a hülye proli:aki dolgozik becsületesen...focizzál te is olyan jól,aztán te is annyit fogsz keresni.lakatosból,pékből milliók vannak és 3 év alatt kitanulják,de nem akárki fog beférni pl a liverpoolba
2010. márc. 12. 00:36
 27/36 anonim ***** válasza:

Szamomra zavaro lenne, mert engem teljesen hidegen hagy, sott...

Neked pozitivum lenne ha a baratod a meccs alatt tulipan motivumokat himezne fekete textilre?

2010. márc. 12. 05:14
 28/36 anonim válasza:

én nézni csakis kizátólag a VB-t nézem a barátommal.(:

De meccsre kijárni szeretek, meg edzésekre is. És persze jáccani.:D szeretek focizni kb 9 éves korom óta.:D

Tehát kinek a pap kinek a papné...

14/L

2010. márc. 12. 08:22
 29/36 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani szerintem. Aki maga is nagy focidrukker, netán játszik is egy csapatban, nyilván örül annak, ha egy lány is szereti a focit.

De ha a srác szerint is csak idióta labdakergetés ez a sport, akkor nyilván nem hatja meg, ha a lány szereti. Talán abban az esetben semleges.

Viszont ha a srácnak mondjuk nyomós oka van rá, hogy miért utálja a focit, de a lány szereti, azt felfoghatja negatívumként is.

Teljesen attól függ, hogy az adott srác hogyan áll hozzá.

Az én párom pl nem szereti a focit, nézni se, játszani se, de neki tök mindegy lenne, ha én szeretném (amúgy játszani szeretem is, nézni nem igazán), örülne neki, hogy van valami hobbim. :)

L/23

2010. márc. 12. 08:49
 30/36 anonim válasza:

Ha még a sört is szereted, akkor te vagy az álomnő.

+DÖGH+

2010. márc. 12. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!