Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Pozitívum, negatívum, vagy semleges számotokra, ha egy lány szereti nézni a focit?
Szamomra zavaro lenne, mert engem teljesen hidegen hagy, sott...
Neked pozitivum lenne ha a baratod a meccs alatt tulipan motivumokat himezne fekete textilre?
én nézni csakis kizátólag a VB-t nézem a barátommal.(:
De meccsre kijárni szeretek, meg edzésekre is. És persze jáccani.:D szeretek focizni kb 9 éves korom óta.:D
Tehát kinek a pap kinek a papné...
14/L
Ezt így nem lehet megmondani szerintem. Aki maga is nagy focidrukker, netán játszik is egy csapatban, nyilván örül annak, ha egy lány is szereti a focit.
De ha a srác szerint is csak idióta labdakergetés ez a sport, akkor nyilván nem hatja meg, ha a lány szereti. Talán abban az esetben semleges.
Viszont ha a srácnak mondjuk nyomós oka van rá, hogy miért utálja a focit, de a lány szereti, azt felfoghatja negatívumként is.
Teljesen attól függ, hogy az adott srác hogyan áll hozzá.
Az én párom pl nem szereti a focit, nézni se, játszani se, de neki tök mindegy lenne, ha én szeretném (amúgy játszani szeretem is, nézni nem igazán), örülne neki, hogy van valami hobbim. :)
L/23
Ha még a sört is szereted, akkor te vagy az álomnő.
+DÖGH+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!