Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek a legnehezebb ebben a történetben?
Kapcsolatfüggő, gerinctelen, hulladék ember ez a pasi. Az ex szimplán idióta, egyedül a barátnőt sajnálom. Szegény csak pótlék, illetve jó, hogy van valakije de ennyi. Fel kéne világosítani a helyzetéről.
2014. jún. 19. 11:40
" fél felrúgni a biztosat a bizonytalanért."
Ez a gyenge és semmilyen emberek ismérve. Hál istennek, én nem vagyok ilyen.
2014. jún. 19. 11:41
Szerencsétlen barátnőnek LESZ majd a legrosszabb, ha rájön, milyen gerinctelen féreggel volt együtt.
A másik kettő megérdemli egymást.
2014. jún. 19. 11:42
"Azért megnézném 1-2 igazság bajnoka hozzászólót hogy mit tenne hasonló helyzetben. Az ember néha kerül olyan helyzetbe hogy fél felrúgni a biztosat a bizonytalanért."
Semmit, mert van bennem annyi, hogyha rossz a párkapcsolatom, megpróbálom a másikkal megbeszélni/helyrehozni.
Továbbá annyi gerinc is szorult belém, hogy SOHA nem csalnám meg az aktuális páromat, akármi történjen. Akkor inkább szakítok.
Jah, ha valamiért megtenném, amire egy kis esély sincs, akkor rögtön elmondanám az aktuális páromnak a fent álló helyzetet, aztán ő dönt.
2014. jún. 19. 11:46
15/19 A kérdező kommentje:
Ha ennyi becsületes ember van akkor miért van ennyi megcsalás válás stb. De persze lehet hogy ide csak becsületes tisztességes emberek járnak akik mindig hűségesek voltak és azok is lesznek
Csak a Gyáva hazug suttyók csinálják ezt kedves Kérdező! Aki egyszerre két vasat tart a tűzbe, hogy mindenképpen jól járjon! Remélem repülsz a helyedre, két szék közül a pad alá!
2014. jún. 19. 11:51
Miért van ennyi megcsalás/válás? Hát az olyanok miatt mint te, akik nem merik felvállani a nyavalyás kis életüket, hárítanak, másra kenik a felelősséget és csak sodródnak mint egy szerencsétlenség. Az ilyen ember nem ember, csak egy undorító, szánalmas kis balfék.
2014. jún. 19. 11:54
18/19 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. Anonim oldal akkor úgy írtam volna. Sajnálom a barátnőt is de az exet is. Ugyanakkor megértem hogy a pasi mitől fél. Szóval nem tudtam igazságot t tenni ezért írtam ki a kérdést.
Én nem tudom megérteni, mert a pasi egy önző dög. Jelenleg ugyanazt csinálja a barátnőjével, mint vele az exe. Komoly sérülést okoz neki, úgy, hogy nincs tekintettel senkire, csak önmagára!
2014. jún. 19. 12:07
Kapcsolódó kérdések: