Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal akinek a családjának a 70 százaléka cigány, de ő nem?

Figyelt kérdés

Olyan rossz helyzetben vagyok hogy megismertem egy lányt, nagyon kedves, aranyos,jószívű. Ő teljesen magyar, anyukája és apukája teljesen magyar, viszont anyja utána összejött több cigánnyal, amiből lett több cigány féltestvére.A másik pedig az hogy én és a családom teljesen magyar, és nem vagyunk szegények hanem olyan átlagosan élünk, van normális házunk, meg még kocsink is. Viszont nekik tiszta rom a házuk és a lány még nem is mert hazavinni, gondolom ez miatt is.

Egyébként nagyon kedves,rendes,tanult, és jó ember, jószívű, és pont azt mondja hogy azért is tanul hogy ebből az ördögi körből kikerüljön. De engem akkor is ez a családbeli külömbség annyira taszít és hát előítéleteim vannak.Pl. megyünk az utcán és ráköszönnek a cigányok ha vele megyek és még be is szólogatnak.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

2014. jún. 18. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ő teljesen magyar, anyukája és apukája teljesen magyar. Viszont nekik tiszta rom a házuk és a lány még nem is mert hazavinni, gondolom ez miatt is.

Egyébként nagyon kedves,rendes,tanult, és jó ember, jószívű, és pont azt mondja hogy azért is tanul hogy ebből az ördögi körből kikerüljön.

ezek alapjan, igen ossze.

2014. jún. 18. 22:01
 12/12 anonim válasza:
"A házuk tiszta rom" - Ne érdekeljen milyen anyagi körülmények között él. Cigány között is van normális. Ha ő, és a szülei is azok, szerintem ne zavarjon hogy a családjában van cigány. A lányban nincs!
2014. jún. 19. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!