Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nő miért nem akar menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miért nem akar menni sem pedikűrre se manikűrre se masszázsra. Szeretném, hogy mindig gyönyörű legyen de mi ez a visszautasítás?

Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 12:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is történt már :((((

Tömött buszon voltunk, én nadrágban, és a fickó hátulról rámnyomta a tenyerét a puncimig.

A mai napig rosszul vagyok, ha eszembe jut. :(

2014. jún. 18. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem keresztény álerkölcs.

Nem vagyok vallásos.

A szexben nagyon nem vagyok visszafogott.

De utálom, ha idegenek az intim szférámba keverednek.

Az üzletben is utálom, amikor hozzámnyomják a bevásárlókocsit.

Nem szeretem, ha idegenek a testemhez érnek bármilyen formában.

Mi ebben álerkölcs?

Meg mi az, hogy a "masszázs" alap? Pár éve olyan nagy divat, húsz éve senki nem foglalkozott ezzel.

Ha te gondolod, szépülj ezzel továbbra is. :)

2014. jún. 18. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Olyat meg nem mondtam, hogy a masszírozás tapizás.
2014. jún. 18. 16:05
 14/15 A kérdező kommentje:

Ja bocsi. A nyugati magánszféra feeling. Nem szeretem ha hozzámbeszélnek, rámnéznek, vagy neadj a jóisten véletlenül hozzámérnek. Lassan szexuális zaklatásnak fog minősülniminden.

Laza vagy a szexben. Lehet. De aki laza a szexben, az laza a mindennapi életben is...

2014. jún. 18. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a topik nem rólam szól, ne engem boncolgassunk. Arra akartam kitérni, hogy azért, mert szerinted a masszázs alap, más nem igényli. Nem hinném, hogy lehet valakit masszázsra kényszeríteni, mint ahogy gondolom, a párod sem beszél le téged a masszázsról.Nem mindegy neked, hogy jár-e?

Laza vagyok a szexben egy emberrel. Másokkal nem. Illetve a közeli rokonaimat ölelem, puszilom, bújunk stb, de távol ismerősökkel már nem igénylem. Kevés embernek tudok megnyílni, ennyi.

Nem nyugati szabadszellem.

Egyik barátnőm pl amikor meglát, megáll velem szemben, megfogja a két kezem és úgy beszél velem. Nekem ez is furcsa, neki természetes.

2014. jún. 18. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!