Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért nem akar menni sem pedikűrre se manikűrre se masszázsra. Szeretném, hogy mindig gyönyörű legyen de mi ez a visszautasítás?
Ilyen velem is történt már :((((
Tömött buszon voltunk, én nadrágban, és a fickó hátulról rámnyomta a tenyerét a puncimig.
A mai napig rosszul vagyok, ha eszembe jut. :(
Ez nem keresztény álerkölcs.
Nem vagyok vallásos.
A szexben nagyon nem vagyok visszafogott.
De utálom, ha idegenek az intim szférámba keverednek.
Az üzletben is utálom, amikor hozzámnyomják a bevásárlókocsit.
Nem szeretem, ha idegenek a testemhez érnek bármilyen formában.
Mi ebben álerkölcs?
Meg mi az, hogy a "masszázs" alap? Pár éve olyan nagy divat, húsz éve senki nem foglalkozott ezzel.
Ha te gondolod, szépülj ezzel továbbra is. :)
Ja bocsi. A nyugati magánszféra feeling. Nem szeretem ha hozzámbeszélnek, rámnéznek, vagy neadj a jóisten véletlenül hozzámérnek. Lassan szexuális zaklatásnak fog minősülniminden.
Laza vagy a szexben. Lehet. De aki laza a szexben, az laza a mindennapi életben is...
Szerintem ez a topik nem rólam szól, ne engem boncolgassunk. Arra akartam kitérni, hogy azért, mert szerinted a masszázs alap, más nem igényli. Nem hinném, hogy lehet valakit masszázsra kényszeríteni, mint ahogy gondolom, a párod sem beszél le téged a masszázsról.Nem mindegy neked, hogy jár-e?
Laza vagyok a szexben egy emberrel. Másokkal nem. Illetve a közeli rokonaimat ölelem, puszilom, bújunk stb, de távol ismerősökkel már nem igénylem. Kevés embernek tudok megnyílni, ennyi.
Nem nyugati szabadszellem.
Egyik barátnőm pl amikor meglát, megáll velem szemben, megfogja a két kezem és úgy beszél velem. Nekem ez is furcsa, neki természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!