Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért akartok folyton a barátotokkal beszélni?
Ez nekem kissé feltűnési viszketegség meg azt akarja, hogy rajta kívül már mással ne is foglalkozzál... Sose értettem mi a jó abban, hogy a hülye telefont nyomkodják egész nap, egyrészt baromi idegesítő, másrészt elég gyerekes ha valaki ilyeneken sértődik meg, mert nem írsz neki vissza...
Mindkettőtöknek kell egy saját privát szféra, mert különben nem szokott az ilyennek jó vége lenni.
Én lány vagyok, de gyűlölöm ha a barátom ennyire rám akaszkodik...az elején még aranyos,utána már idegesítő utána már szakítási ok,legalábbis nálam. Szóval nem minden lány várja el ezt...Meg szerintem fent kell tartani a magánszférát,mert oké hogy együtt vagytok de azért még van saját életetek,saját feladataitok amiket meg kell csinálni,ezt el kell fogadni. Mondjuk azért lehet h ha szó szerint ezt írod mikor 5 oldalt írt és te nem reagáltál h bocsi de most mást csinálok, akkor lehet h érthető. De ha pl azt írnád hogy egy pillanat, megcsinálom ezt meg azt utána írok,lehet h ez jó megoldást lenne, de az alapproblémát nem oldaná meg.
21/L
Jaj ez tényleg idegesítő. Plusz elveszik a varázs, hogy kicsit vágytok egymásra.
De örülök, hogy nem a viber/facebook korszakban voltam tizenéves...
Szinte egy az egyben mint ha az én barátnőm lenne. Ugyan ez. Nem egyszer volt már ebből vita, mert embertelen tud lenni, már nem is éreztem szabad embernek magam, nekem volt lelkiismeret furdalásom, ha nem ültem a face előtt... a "mondj valamit" kifejezés itt is jelen van, és a falra mászok tőle..
Párszor határozottan elmagyaráztam neki a dolgokat, és hogy fejezze ezt be, magán szféra, szabad emberek vagyunk stb. Szerencsére az utóbbi időben visszavett, de ehhez a kis léptékű változáshoz is viszonylag sok idő kellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!