Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az élettársam minden 7 végén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársam minden 7 végén drogozik, bulizni jár.8 hònapos kisbabánk van.9 éve vagyunk együtt. Régen nem volt ilyen a barátom. Nincs hozzámtartozòm akihez elköltözhetnék picivel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10es, most mit cseszegeted?? Írja hogy 9 éve vannak együtt és régen nem volt ilyen. Kellett volna jövőbelátó szemüveget venni 9 éve, vagy mi??

Ítélkezni a legkönnyebb...

2014. jún. 17. 17:52
 12/16 anonim ***** válasza:

ha csak LSD-zik vagy varázsgombát tol az nem para, elmegy egy haverjához lezavarják az utazást aztán tisztán hazajön

de ha vmi dizájnerdrogot, kokaint stb. tol az már gond

a fű megint csak semennyire nem káros senkire és önmagára se

2014. jún. 17. 18:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Drogos, vagyis egyértelmű ok a szakításra, amennyiben leülsz vele és megbeszéled, hogy nem teszi le nagyon gyorsan! Azért belegondoltál, hogy mi lesz, ha egyszer neked valahová el kell menned orvoshoz, hivatalos ügyben, bármi, rá kell hagynod a gyereket, ő meg bedrogozik?...Mert bármi lehet! A drogra igen csak rá lehet szokni és mindent egybevetve egy felelősségteljes apa nem drogozik!

És elköltözhetsz egész nyugodtan anyaotthonban és nem kell otthagynod a gyereket. Elmondod a gyámhatóságnak, hogy apuka drogozik, ezért hagytad ott. Nem tart semeddig egy drogteszt, ami meg egyértelműen ki fogja mutatni, ha dogozott. És nyert ügyed van.

2014. jún. 17. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak fű? Arra is rá lehet szokni! Hagyd el! Ilyen példát akarsz mutatnni a gyerekednek?
2014. jún. 17. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:
És, ha abba is hagyja, az nem a közeljövőben lesz. A függőségről leszokni kemény és hosszú meló, aminek még szerintem még az eső lépését sem tette meg.
2014. jún. 17. 19:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat a segìtségetek.

Fogalmam sincs mi az a szer. :-/ :-(

Régen nem volt ilyen! Ha tudom , hogy elesek akkor .... 10 -es kommentelő. :/ és terveztük a babàt csak olyan "ismerősi tàrsasàgba " keveredett a baba születését követően, hogy ez lett a következménye. És fenomenálisan rossz volt nézni minden 7 végén. Mindent beteremt. Szeret minket.És ezért rossz ez az egész.

Amikor drogozik és bulibòl jön haza csak beszél és csak beszél. Én meghallgatom. Elmondom neki nézd , rengeteget fogytál stbstb ( tudatositom vele , hogy hogyan látom ezt kìvülállòként vagyis probálom akkor ő hallgat és csak néz. Mondani szoktam neki, hogy ezt nem fogja nézni a kisfiam. Te vagy a példaképe. Ezt lássa majd? Hogy anya sìr és idegroncs apa meg mint egy "zombi"? Lezongorázom újra és újra. Kérdezem tőle miért jò ez? Annyit mond , hogy ellazìtja és nincsenek problémák nincs stressz nem érez fàjdalmat. Rákérdezek újra - Miért mi az ami bánt idegesit stresszel stb. Menekülsz a valòbòl? hàt itt a baba és én nem vagy boldog? azt mondja de..

. Nem akarom csinálni igazad van. A válasza.. Mondom neki....Szerintem ez undorìtò taszìtò számomra . Probálok segìteni neki mert szeretem és tudom , hogy ha ez a szer meg az ehhez hasonlò összes eltűnne a Föld felszìnéről sokak megszabadulnának a rossztòl. Tudjátok mi a pláne? Hogy mikor vasárnap elmegyek a pennybe kocsival ..a "városban" kora délelőtt " zombiland " van pfff. Mint egy horrorfilm.

Valamit ki kell találnom a fiam érdekében ez eddig is tény és valò volt. ♡ és tenni is akarok fogok kutya kötelességem.

Ez az ország nem akarom tudni hová tart

2014. jún. 17. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!