Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam minden 7 végén drogozik, bulizni jár.8 hònapos kisbabánk van.9 éve vagyunk együtt. Régen nem volt ilyen a barátom. Nincs hozzámtartozòm akihez elköltözhetnék picivel. Mit tegyek?
10es, most mit cseszegeted?? Írja hogy 9 éve vannak együtt és régen nem volt ilyen. Kellett volna jövőbelátó szemüveget venni 9 éve, vagy mi??
Ítélkezni a legkönnyebb...
ha csak LSD-zik vagy varázsgombát tol az nem para, elmegy egy haverjához lezavarják az utazást aztán tisztán hazajön
de ha vmi dizájnerdrogot, kokaint stb. tol az már gond
a fű megint csak semennyire nem káros senkire és önmagára se
Kedves kérdező!
Drogos, vagyis egyértelmű ok a szakításra, amennyiben leülsz vele és megbeszéled, hogy nem teszi le nagyon gyorsan! Azért belegondoltál, hogy mi lesz, ha egyszer neked valahová el kell menned orvoshoz, hivatalos ügyben, bármi, rá kell hagynod a gyereket, ő meg bedrogozik?...Mert bármi lehet! A drogra igen csak rá lehet szokni és mindent egybevetve egy felelősségteljes apa nem drogozik!
És elköltözhetsz egész nyugodtan anyaotthonban és nem kell otthagynod a gyereket. Elmondod a gyámhatóságnak, hogy apuka drogozik, ezért hagytad ott. Nem tart semeddig egy drogteszt, ami meg egyértelműen ki fogja mutatni, ha dogozott. És nyert ügyed van.
Köszönöm a válaszokat a segìtségetek.
Fogalmam sincs mi az a szer. :-/ :-(
Régen nem volt ilyen! Ha tudom , hogy elesek akkor .... 10 -es kommentelő. :/ és terveztük a babàt csak olyan "ismerősi tàrsasàgba " keveredett a baba születését követően, hogy ez lett a következménye. És fenomenálisan rossz volt nézni minden 7 végén. Mindent beteremt. Szeret minket.És ezért rossz ez az egész.
Amikor drogozik és bulibòl jön haza csak beszél és csak beszél. Én meghallgatom. Elmondom neki nézd , rengeteget fogytál stbstb ( tudatositom vele , hogy hogyan látom ezt kìvülállòként vagyis probálom akkor ő hallgat és csak néz. Mondani szoktam neki, hogy ezt nem fogja nézni a kisfiam. Te vagy a példaképe. Ezt lássa majd? Hogy anya sìr és idegroncs apa meg mint egy "zombi"? Lezongorázom újra és újra. Kérdezem tőle miért jò ez? Annyit mond , hogy ellazìtja és nincsenek problémák nincs stressz nem érez fàjdalmat. Rákérdezek újra - Miért mi az ami bánt idegesit stresszel stb. Menekülsz a valòbòl? hàt itt a baba és én nem vagy boldog? azt mondja de..
. Nem akarom csinálni igazad van. A válasza.. Mondom neki....Szerintem ez undorìtò taszìtò számomra . Probálok segìteni neki mert szeretem és tudom , hogy ha ez a szer meg az ehhez hasonlò összes eltűnne a Föld felszìnéről sokak megszabadulnának a rossztòl. Tudjátok mi a pláne? Hogy mikor vasárnap elmegyek a pennybe kocsival ..a "városban" kora délelőtt " zombiland " van pfff. Mint egy horrorfilm.
Valamit ki kell találnom a fiam érdekében ez eddig is tény és valò volt. ♡ és tenni is akarok fogok kutya kötelességem.
Ez az ország nem akarom tudni hová tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!