Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet beleém ilyen hamar szerelmes?
Figyelt kérdés
van egy srác, akivel nem rég ismerkedtem meg és másdodik találkozón már össze is jöttünk. elvileg egész nap rólam beszél haverjainak, nekem meg azt mondta, hogy az első szerelme óta nem érzett igy lány iránt...lehet belém szerelmes úgy, hogy kb még csak 5ször találkoztunk? de soakt beszélgetünk találkozókon kivül(msn, telo..)2010. jan. 3. 13:03
1/6 anonim válasza:
hát lehet, bár inkább ez csak erős vonzódás lehet még...
2/6 anonim válasza:
Szerintem lehet. Szerelem első látásra? Reméljük, tartós lesz:)
3/6 anonim válasza:
Persze hogy lehet, főleg ha sokat beszélgettek, a szerelembe ugyan is a beszélgetés a legerősebb. Én pl. msn-en lettem szerelmes a barátomba, ismertem már régebb óta,de beszélgetni nem nagyon beszélgetünk aztán msn-en beszélgetünk sokáig és már 2 éve együtt vagyunk! Neked is ezt kívánom.
4/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Tapasztalat.. 20/F
Egyébként is vannak ilyenek akik könnyen szerelemre kapnak. Főleg, ha sok csalódásuk volt vagy ilyesmi. Az a lényeg, hogy mennyire is lesz tartós ez a "fellángolás"
6/6 anonim válasza:
Nálunk is ez volt,a 2. alkalommal összejöttünk és azóta nagyon jól megvagyunk. Egyszerűen csak egy hullámhosszon vagyunk és minden stimmel,így semmi okunk nincs arra,hogy ne legyünk rögtön szerelmesek és boldogok..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!