Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen sok vézna és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sok vézna és alacsony pasi van manapság? Rosszul érzem magam párkapcsolatban, ha ilyennel járok.

Figyelt kérdés
Régen valahogy nem ilyen csenevészek voltak. Egyszerűen nem értem. Mintha elfogynának a férfias férfiak. Miért? Kapcsolatban egyszerűen nem érzem magam jól egy vézna pasi mellett, sokszor még úgysem, ha magasabb nálam. Teljesen normális a súlyom, szóval nem az a baj, hogy kövér lennék, mégis úgy érzem magam az ilyen szinte csontés bőr pasik mellett. Másnak is volt már ilyen gondja. Olyaan, mintha így nem érezném magam nőnek. És sajnos, eddig mindig csak ilyeneknek tetszettem. Félreértés ne essék, nem kell kigyúrtnak lenni, de azért azokon, akiknek tetszem, semmi izom sincs.

2014. jún. 16. 22:02
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Hallottam a genetikáról. És ők találnak meg engem, nem én őket.
2014. jún. 16. 22:13
 12/39 Noydra ***** válasza:
78%

Aztán ki a jó f.a.szom tehet arról, ha mondjuk nem túl magasra és vékonyra fejlődök?

Mit gondolsz, ki a f.a.szt érdekel, hogy neked a medvék kellenek? Nem lehetne így elvárásom? Ki mondta? Te? Ja, az én anyámat, ne haragudj.

Lárod az olyanok miatt nézik semmibe a nőket sokan, mint te. Az ilyenek miatt skatulyázzák be a kevés megmaradt normálisat is...

2014. jún. 16. 22:14
 13/39 anonim ***** válasza:
89%

Akkor küld el ha nem tetszik.Vagy hordj 1 táblát a nyakadba h "65 kg felett ismerkedem"

Mondjuk arra a "teljesen normális súlyra" is kíváncsi volnék, torzítás nélkül.

2014. jún. 16. 22:16
 14/39 A kérdező kommentje:
Lehet elvárásod. Nem ezt írtam. Arra reagáltam, hogy valaki írta, hogy kit érdekel nekem mi jön be. Szóval nekem nem ne járjon a szám, de a sok rondábbnál rondább pasinak meg járhat?!
2014. jún. 16. 22:18
 15/39 Noydra ***** válasza:
59%

Járhat mindenkinek a szája. De mindenki leszarhatja teljes joggal, amiért a másik rinyál.

Te viszont undorító módon teszed ezt, olyan dologért okolsz embereket, amiről kvázi nem tehetnek. Ők meg általában azért rinyálnak, mert sokan olyanok, mint te.

Ilyenkor teljes joggal!

2014. jún. 16. 22:25
 16/39 anonim ***** válasza:
67%

"Szóval nekem nem ne járjon a szám, de a sok rondábbnál rondább pasinak meg járhat?!"

Még ostoba is vagy. És még mindig nem tudtad megírni hány kilótól nem számít véznának. :D

De szerintem egy f...kalap provokátor vagy.

2014. jún. 16. 22:28
 17/39 anonim ***** válasza:
41%

Itt vagyok! :)

185 cm magas, macis alkatú, 21 éves srác

2014. jún. 16. 22:28
 18/39 anonim ***** válasza:
52%

"Régen valahogy nem ilyen csenevészek voltak."

Régen az átlagmagasság kisebb volt és az ételekben sem volt ekkora változatosság és mennyiség (kivéve a felsőbb körökben), plusz többen végeztek fizikai munkát, így aztán nemcsak, hogy alacsonyabbak voltak hanem még kevesebb is volt a mackós férfi és több a vékony, izmos, minimális zsírral.

Akiket te keresel azok a vízilovak! Menjél ki az USA-ba ott van jó sok neked való bivaly, a sok szenny kajától meg a kanapén ücsörgéstől!

2014. jún. 16. 22:30
 19/39 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jutott el az infó az agyakig. Nem a kövér ppasik tetszenek. Mondjuk ez magasságtól is függ. De akkor legyen a súly mondjuk: 70-85 kg. Magasság meg: 170-190. Na.
2014. jún. 16. 22:36
 20/39 Noydra ***** válasza:
61%
:D Ennyi erővel írhattad volna azt is, hogy legyen százvalahány centi, meg átlagos súlyú...
2014. jún. 16. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!