Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok vézna és alacsony pasi van manapság? Rosszul érzem magam párkapcsolatban, ha ilyennel járok.
Aztán ki a jó f.a.szom tehet arról, ha mondjuk nem túl magasra és vékonyra fejlődök?
Mit gondolsz, ki a f.a.szt érdekel, hogy neked a medvék kellenek? Nem lehetne így elvárásom? Ki mondta? Te? Ja, az én anyámat, ne haragudj.
Lárod az olyanok miatt nézik semmibe a nőket sokan, mint te. Az ilyenek miatt skatulyázzák be a kevés megmaradt normálisat is...
Akkor küld el ha nem tetszik.Vagy hordj 1 táblát a nyakadba h "65 kg felett ismerkedem"
Mondjuk arra a "teljesen normális súlyra" is kíváncsi volnék, torzítás nélkül.
Járhat mindenkinek a szája. De mindenki leszarhatja teljes joggal, amiért a másik rinyál.
Te viszont undorító módon teszed ezt, olyan dologért okolsz embereket, amiről kvázi nem tehetnek. Ők meg általában azért rinyálnak, mert sokan olyanok, mint te.
Ilyenkor teljes joggal!
"Szóval nekem nem ne járjon a szám, de a sok rondábbnál rondább pasinak meg járhat?!"
Még ostoba is vagy. És még mindig nem tudtad megírni hány kilótól nem számít véznának. :D
De szerintem egy f...kalap provokátor vagy.
Itt vagyok! :)
185 cm magas, macis alkatú, 21 éves srác
"Régen valahogy nem ilyen csenevészek voltak."
Régen az átlagmagasság kisebb volt és az ételekben sem volt ekkora változatosság és mennyiség (kivéve a felsőbb körökben), plusz többen végeztek fizikai munkát, így aztán nemcsak, hogy alacsonyabbak voltak hanem még kevesebb is volt a mackós férfi és több a vékony, izmos, minimális zsírral.
Akiket te keresel azok a vízilovak! Menjél ki az USA-ba ott van jó sok neked való bivaly, a sok szenny kajától meg a kanapén ücsörgéstől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!