Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha a páromnak és nekem nincsen közös baráti körünk?
nálunk is hasonló a helyzet, de nekünk azért van jónéhány közös ismerősünk, barátunk. (barátnőm csoporttársam is egyben így nem nehéz :))
De én néha igenis igénylem hogy kimozduljunk, és néha piszkálom azért hogy ne csak kettesbe menjünk.
Nem baj az!
Nállunk sincs és sajnos utáljk egymás haverjait!!
3éve vagyunk együtt a lényeg az hogy ti jól kiöjjetek legfeljebb csak a közös programról maradtok le
Nekünk sincs közös baráti körünk, igazából ez a távolság miatt van. Mindenhova csak kettesben megyünk, még bulizni is.
Én most így 2 év után kezdem hiányolni a baráti társaságot, mert azért nem rossz dolog társaságban lenni. Egy idő után félek, hogy egyhangú lesz a barátommal lenni.
Dehát neki nincs is közelebbi baráti társasága, az én barátaim között pedig nem tudom őt elképzelni.
Néha eszembe jut mennyivel jobb lenne, ha lenne közös baráti kör, néha irigylem azokat akik így összejönnek hétvégén csak beszélgetni, szórakozni... Míg mi kettesben szórakoztatjuk csak egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!