Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj az ha a páromnak és nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az ha a páromnak és nekem nincsen közös baráti körünk?

Figyelt kérdés
Nekem igazából nincsen sok barátom, az egy kezemen meg tudom számolni őket, a párom sem él nagy társasági életet, nincs túl sok barátja, azok is messze élnek. Közös barátok nincsenek, nem járunk társaságba, csak nagyon ritkán kivételesen (pl nyaralás, 1-1 buli). Ha elmegyünk valahová, programot szervezünk akkor azt kettesben szoktuk. Sokan azt mondják hogy ez nem jó, furcsállják, pedig én így jól érzem magam, nincs különösebb társasági igényem. Szerintem a párom is így van ezzel mert mindig mondja hogy velem szeret a legjobban lenni. Nálatok ez hogy van?
2010. jan. 3. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:

nálunk is hasonló a helyzet, de nekünk azért van jónéhány közös ismerősünk, barátunk. (barátnőm csoporttársam is egyben így nem nehéz :))

De én néha igenis igénylem hogy kimozduljunk, és néha piszkálom azért hogy ne csak kettesbe menjünk.

2010. jan. 3. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem baj az!

Nállunk sincs és sajnos utáljk egymás haverjait!!

3éve vagyunk együtt a lényeg az hogy ti jól kiöjjetek legfeljebb csak a közös programról maradtok le

2010. jan. 3. 12:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is az a lényeg hogy egymással jól kijöjjünk. Csak bennem van az hogy esetleg lemaradunk pár jó élményről amit a közös programok jelentenek, mert amikor egyszer-egyszer mégis úgy alakult hogy csoportosan mentünk valahova, mint pl. a tavalyi nyaralás, akkor jól éreztük magunkat. Mondjuk ott is inkább egymással éreztük jól magunkat mint a többiekkel.:)
2010. jan. 3. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk sincs közös baráti körünk, igazából ez a távolság miatt van. Mindenhova csak kettesben megyünk, még bulizni is.

Én most így 2 év után kezdem hiányolni a baráti társaságot, mert azért nem rossz dolog társaságban lenni. Egy idő után félek, hogy egyhangú lesz a barátommal lenni.

Dehát neki nincs is közelebbi baráti társasága, az én barátaim között pedig nem tudom őt elképzelni.

Néha eszembe jut mennyivel jobb lenne, ha lenne közös baráti kör, néha irigylem azokat akik így összejönnek hétvégén csak beszélgetni, szórakozni... Míg mi kettesben szórakoztatjuk csak egymást...

2010. jan. 3. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj?Sztem nem baj,nekem az a tapasztalatom hogy egy idő után csak úgy is a szarkeverés megy!Meg hogy kitudja lenyulni egymástól a nőjét,vagy a fasziját!Ez velem már megesett!Azóta barátok külön téma!
2010. jan. 3. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
nem, nekünk egy barátunk sincs
2010. jan. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!