Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire nehezíti meg a kapcsolatot ha az egyik fél otthonülő típus, a másik viszont társasági ember?
A barátom nagyon társasági ember, rengeteg barátja van szinte mindig van valami programja, sohasem unatkozik.
Én viszont pont az ellenkezője vagyok, jobban szeretek otthon lenni, nem barátkozom könnyen és igazából nem is nagyon vágyom új embereket megismerni. Persze vannak barátaim, de nem járunk össze túl gyakran.
Szerintetek hosszú távon ez sok konfliktust okozhat, vagy összeegyeztethető a dolog?
Nem tudom miért asszociál valaki a kompromisszum szóval kapcsolatban veszekedésre...meg hogy ez milyen szar...Ha valaki semmit nem tesz bele a kapcsolatba akkor az nem lesz túl hosszú életű. Ez a nem kötögetek kompromisszumot teljesen ilyen hozzáállás....
Nincs min veszekedni ha 2 ember normálisan meg tudja beszélni a dolgokat úgy, hogy senki komfortzónája ne sérüljön.
Más ha NÉHA (minél ritkábban) előfordul, mert épp mondjuk rossz napja volt a másiknak, halálra idegesítették a munkahelyen vagy valami és ezért otthon is kicsit ingerlékenyebb lesz aznap, meg ha valaki azt mondja, ezek KELLENEK egy kapcsolatba, különben nem élet az élet... Nálunk 7 hónap alatt nem volt még semmi veszekedés (ez még nem olyan hosszú idő, tény, mintha évekről beszélnénk), ha bajunk volt 1-2 alkalommal arról beszélgettünk, veszekedés nélkül.
16.
15-ös vagyok.
Nálunk pl a férjemmel még nem volt veszekedés. Több mint 4 éve vagyunk még csak együtt. Ez egyébként azért van, mert felnőtt, értelmes emberek MEGBESZÉLIK ha gondjuk van, és nem veszekednek.
Nem állítom, hogy a következő 60 évben egy sem lesz, de biztos hogy nem fogunk sem hangot felemelni, sem csapkodni, sem tányért törősen veszekedni...mert nem vagyunk ilyenek. Ennyi.
Amúgy meg, nekem édes mindegy hogy te mit hiszel el, és mit nem. Csak azt tudom mondani, hogy csak mert te nem tudod elképzelni hogy hosszú kapcsolatban nincs veszekedés, attól még van ilyen is.
:D
Iszonyúan unalmas élete lehet annak akinek egy veszekedés hoz izgalmat bele. Az enyém nem unalmas csöppet sem attól még mert nem veszekszünk a barátommal. Talán neked kéne kicsit kijjebb nyitnod a szemed és többet tapasztalnod az életből, érdeklődőbbnek lenned úgy általában a dolgok iránt, akkor nem éreznéd szükségesnek a veszekedéseket némi izgalom reményében. Elég proli gondolkodásra, életmódra vall a hozzászólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!