Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most még is mit akarhat a barátnőm exe?
Tudni kell,hogy nekem férjem és egy kisfiam is van. Az barátnőm volt barátját mindig is vonzó férfinak tartottam. Volt vele fantáziám is. Most beszélgetünk néha neten, először csak semleges dolgokról volt szó, de aztán valahogy elterelődött a téma. Kiderült,hogy vonzónak tart és ő is sokat fantáziál rólam. Már olyanokat ír,hogy lenne a szeretőm is akár de belém is tudna szeretni.
De én normálisan mondtam neki már nem egyszer, hogy nem lesz semmi kettőnk között mert családom van meg amúgy is a barátnőmmel volt.
Mit akarhat még mindig? Miért nem érti meg a nemet? Vagy mit mondjak,hogy megértse?

lépj fel sokkal határozottabban.
minden elismerésem hogy tartod az elveid..!

Nyilván tudom,hogy meg akar húzni. De én megmondtam,hogy nekem a családom a fontos. Nem fogok szeretőt tartani se őt se mást! De nem érti. Meg azóta jött az,hogy belém is tudna szeretni. És csak nyomja a dumát!
Szóval ha én hülye vagyok nő létemre, ő is, hisz nem ért a szép szóból!

Tiltsd le amíg ellen tudsz állni.
Tényleg lehet hogy Te bátorítottad fel, de csak így tovább! Tarts ki a családod mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!