Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan dolgoznatok fel, hogy az esetek sok év utan kidobott titeket egy kulfoldi netes lányért?
2napja meg engem szeretett, aztan megismerkedett chatrouletten egy kulfoldi lánnyal, aki 1500kmre lakik. Belezugott 2nap alatt, engem ki is hevert, es azon gondolkozik,hogy kikoltozik hozza,majd ott vállal munkat, más nem érdekli csak,hogy vele lehessen.. Azt mondta,hogy benne megtalálta az igazit, mert teljesen olyan, mint sajat maga, a kinézete csak hab a tortán ,kb az idealja. Ot nem akarja elengedni, ugy,mint engem. At akarja azt, amit velem elt at a kapcsolatunk kezdetekor, velem mar nem tudja,mert engem mar megismert...
mi a véleményetek?
mar sirtak egymas miatt,hogy messze vannak..tiszta filmbe illő dolgokat mesélt nekem, alig akarom elhinni. Csak képen látta, a hangját sem hallotta meg, sem webkamera.durva,hogy ilyen sok év elszáll 2nap alatt..nem bírom elhinni.
meg tudom érteni, engem is elhagytak, bár nem netes lány miatt. de mai napig nem hiszem el.
de a történet ugyanez, egyik napról a másikra. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!