Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire működhet ez? 30 év korkülönbség? Tudom hogy elég bizarrul hangzik.
te kis butus! Lenne gusztusod egy 50 éves férfihez ilyen fiatalon?
Miért szeretne veled összejönni??? azért hogy megduughasson!
Nem te kellesz neki, hanem a friss ropogós kis puncusod!
ne legyél buta!
Az én párom is 29 évvel idősebb. Köztünk működik minden, és szeretem. Nem érzem a korát, persze tudatosítottam magamban, mert mások az életkorából adódó problémái...
Érdekes, de előtte voltak velem egykorú barátaim is, de senkihez nem kötődtem ennyire.
Ha belevágsz szerintem akkor tedd, ha több sarkalatos pontban egyetértetek, és szereted. Az is fontos, h az életritmusotok is hasonló legyen. (Pl nálam sokat példálóztak azzal, h majd meglátod, h menni akarsz bulizni, és csak jön a veszekedés..... De nem így lett, mivel sohasem voltam bulizós, nem okoz gondot, h nyugisabb programjaink vannak.)
Az ne legyen szempont, h másra nincs lehetőség.
Az biztos, h át kell gondolnod, és ha belevágsz, akkor rengeteg akadály merül majd fel, ami nem lesz egyszerű.
Fontos, h őszinte legyél magadhoz, és csak szerelemmel vállald...
(És ne feledd: ha nem működi, ki lehet belőle lépni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!