Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a palim egy papucs, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a palim egy papucs, és hányingerem van tőle, az az én hibám?

Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 15:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
A tied!
2014. jún. 15. 15:08
 2/24 anonim ***** válasza:
Ha a palid egy papucs :D akkor az a te hibád mert ő már jóval előtted megtalálta a párját !! ne akard őket szétválasztani.
2014. jún. 15. 15:09
 3/24 anonim ***** válasza:
attól függ, te csináltál belőle papucsot? mert ha igen, akkor az saját problémád, ha meg alapból papucs, és úgy van hányingered tőle, nos, az is a te hibád :) ha nem tetszik ne járj vele.
2014. jún. 15. 15:11
 4/24 A kérdező kommentje:
ez már rohadtul nem járás szintjén megy.................... 3. éve vagyunk együtt, 2. éve lakom vele, féléve pedig már a saját lakásomban vagyunk, és egyszerűen érzem, hogy nem bírom már tovább............... nincs egy rohadt egyéni gondolata sem, egyszerűen ostoba, halálosan jellemtelen, a férfiassághoz semmi köze, és ennek tetejébe még a szex is szar vele...................... hogy miért voltam vele eddig együtt? nem tudom! hogy én csináltam-e belőle papucsot? sztem egy igazi férfiból nem lehet papucsot csinálni.........
2014. jún. 15. 15:13
 5/24 anonim ***** válasza:
Csinálj a papucsból egy faszit .Szoktasd le róla !
2014. jún. 15. 15:14
 6/24 anonim ***** válasza:
ismerem a fajtádat, aki úgy hívja a férfit, aki szereti őt, hogy a "palim". jobb lesz szegénynek ha elhagyod, vagy pedig legyél vele elnézőbb. ő csak neked akar jót, ha ez neked nem jó, akkor mond meg, neki, hogy neked mi a jó
2014. jún. 15. 15:19
 7/24 A kérdező kommentje:
nekem erre marhára nincs energiám, meg már nem is érdekel az egész... amúgy belegondolva tényleg az én hibám, hogy idáig jutottunk, mert kb. másfél éve érzem már, hogy ez a pali ház, aztán mégis vele maradtam, mert hát legalább vki szeret, meg hát nem akartam egyedül maradni... mindegy, úgy kell nekem...
2014. jún. 15. 15:19
 8/24 A kérdező kommentje:
a fajtámat :DD jajj, hagyjál már, most vesztünk össze, nem fogom szerelmemnek hívni, bmeg -.- szted 3 év alatt nem jutott még eszembe elmondani, mi a gondom vele? ne legyél retard, légyszi...
2014. jún. 15. 15:21
 9/24 anonim ***** válasza:
Te b#sztad őt el látod ,szegény pasas biztos mindent megtett,hogy kedvedbe járjon ,most megajándékozhatod azzal ,hogy leléphetsz .
2014. jún. 15. 15:23
 10/24 anonim ***** válasza:

Ha valaki papucs, akkor azt csak magának köszönheti.

22f

2014. jún. 15. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!