Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, akit eljegyzett a barátja, de nem vette el, hanem elhagyta?
Hogy éltétek meg?mit gondoltok mi lehetett a baj?
meddig voltatok jegyesek?
Igen, engem.
1,5 évig voltunk jegyesek nagyjából.
Szerintem elkapkodtuk kicsit, én már terveztem volna házasság, gyerekek, lakás ház, ő pedig nem és nem is állt szándékában főleg a gyerek.
Barátnőm így járt kétszer is. Rosszul viselte/viseli, mert számára ez egy fontos dolog, mármint az eljegyzés és a házasság, úgy érzi, ígértek neki valamit és utána szembeköpték.
Kívülállóként úgy látom, a baj ott van, hogy eleve olyanokkal kezd, akik bántják, kihasználják, ő meg még plusz körberöpködi, körbenyalja őket, kitágítja a határait, hagyja, hogy belerugdossanak, aztán csodálkozik. Más a tizedénél az mondaná, hogy most már elég.
Aki meg tudná viszonozni az odaadását, azt elhajtja, mondván, hogy nem érzi a tüzet, magyarul unalmasnak tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!