Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kamu Facebook profilos teszt? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamu Facebook profilos teszt? :/

Figyelt kérdés
A barátom a kapcsolatunk elején huzamosabb ideig arról beszélgetett két lánnyal is, hogyan szexelnének, és egyéb pikáns témák. Ezekre a napokban bukkantam rá a levelezésében. (Légyszi hanyagoljuk a hasonló megjegyzéseket, hogy "mekkora görény vagy, hogy turkálsz a privát életében", mert most nem erre vagyok kíváncsi.) Azt mondta, hogy erre ma már nem lenne képes, de én szeretném ezt tesztelni. Csinálnék egy kamu Facebook profilt egy bombázó nevében, és megpróbálnám így üzenetben csábítgatni... Utána eldönteném, hogy átment-e, vagy sem. Lányok, ti meg mernétek ezt tenni? Fiúk, ha a végén a barátnőtök elárulná, hogy ez egy teszt volt, nagyon kiakadnátok? Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!

2014. jún. 15. 00:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Na jó, hasznosnak nem mondanám, de most legalább mosolyogtam egyet.. :)
2014. jún. 15. 00:44
 12/20 A kérdező kommentje:
Na jó, lehet, hogy nem volt hasznos, de legalább mosolyogtam egyet.. :)
2014. jún. 15. 00:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Sose teszteld a párod!!!!

Inkább beszéljétek meg a dolgot őszintén.

2014. jún. 15. 00:49
 14/20 anonim ***** válasza:

Sztem erre rámenne a kapcsolatod.

Kapcsolat elején meg még semmi sem biztos, szóval ne foglalkozz ezzel.

2014. jún. 15. 00:51
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Már elnézést, de a sok okostojás elolvasta, amit írt a lány? Hahó, a kapcsolatuk elején más lányokat akar megdugni... Nagyon is jogos a lány felvetése. WheneverYouWant jól írja, tényleg úgy csináld, ha csinálod, és szerintem várj még vele pár hetet legalább, mert ez így túl feltűnő. Hogy elmondod-e neki az már rajtad múlik, de maximálisan igazat adok neked. Szerintem nem lenne bűn, ha megcsinálnád, sőt, én támogatlak benne. Hiszen ha görény, akkor derüljön ki...
2014. jún. 15. 00:54
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Nekem volt egy hasonló kapcsolatom... ahol ilyesmikre kerül sor, ott már jó nem lesz semmi, hidd el.
2014. jún. 15. 01:05
 17/20 anonim ***** válasza:
A barátnőm megkért egyszer, hogy teszeljem így a pasiját. Évek óta van kamu fb profilom. Már nem is tudom miért csináltam, de nem nagyon használom. De a kedvéért megtettem, de a pasi rögtön elhajtott, még bele se lendültem a dologba....
2014. jún. 15. 04:35
 18/20 anonim ***** válasza:
legyél óvatos mert ha elégé ismer a barátod le buksz az én nőm is ki akart így próbálni de én vágtam hogy mi a helyzet 23f
2014. jún. 16. 14:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát akárki akármit mond, borzasztó erkölcstelen, ha valaki úgy csinál ilyesmit, hogy PÁRKAPCSOLATBAN van. Nem, én a helyedben nem tesztelném, abban a pillanatban repült volna, hogy ez kiderült. Van rá esélyed, hogy később már nem csak beszélgetni fog róla..
2014. jún. 16. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem még ezt bocsásd meg, és inkább később próbálj meg ránézni a levelezésére, ha mindenképpen meg akarod tudni.. Még a kapcsolatotok elején voltatok. Azóta nem találtál semmi mást? Mert ha nem akkor azt jelenti, hogy akkor még bizonytalan volt a kapcsolatban, azért csinálta de most már nem csinál ilyet mert ott vagy neki te. Én nem tesztelném..
2014. jún. 16. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!