Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom, mondjam el neki? Többi lent.
Figyelt kérdés
Voltam egy házi buliba és nagyon be rugtam . Elkezdrem smárolni egy sráccal. Most nagyon rosszúl érzem magam! Mondjam el neki ? De rosszabbul érzem magam ha ezt magamba kell tartanom elötte! :( 16 L2014. jún. 14. 22:33
11/18 anonim válasza:
9. vagyok :)
Mondd el,aztàn vàllald milesz!Fiatsl vagy ..lesz màsik helyette
12/18 anonim válasza:
Ítélezni a legkönnyebb!!! Nem erről szól a kérdés! A hiba az hibe, megtörtént, kész. De mondd el neki, ezek mindig kiderülnek. Ne mástól tudja meg.
13/18 A kérdező kommentje:
El fogom mondani neki! Köszönöm a tanácsokat, ez volt az elsö és az utolsó hogy ennyit ittam!
2014. jún. 14. 22:49
14/18 anonim válasza:
Hol van ilyenkor Dowd, a megcsalók és megcsaltak védőszentje? :D
15/18 anonim válasza:
3-as: ne legyél már ennyire álszent.. Nyilván nem a legokosabb dolog 16 évesen bevágni de ki nem csinálta ennyi idősen? Ennyi idősen én is benne voltam minden hülyeségben a barátaimmal, mára meg egyetemet végeztünk és melózunk mind. A szüleink és a nagyszüleink is szórakoztak fiatal korukban(nézz meg egy kamaszfilmet a 70-es évekről), nem lesz ettől senki lecsúszott alak.
16/18 anonim válasza:
Mondd el mindenképpen. A pia nem mentség semmire sem. Én is voltam már berúgva, mégsem csaltam meg a barátomat, pedig lett volna rá lehetőségem. Ez csak döntés kérdése, részegen így döntöttél, még ha nem is emlékszel rá. Szerintem józanul is megtetted volna. Ez annak a jele, hogy nem szereted, tiszteled eléggé a barátodat. Legalább is ez az én véleményem.
17/18 anonim válasza:
Szerintem ne monnd el neki attol csak örökre sebet hagysz benne és lehet szakít. Amúgymeg a pia mentség egy tudat módosítószer, nem volt önmaga. És ki a fa mondta hogy úgyis kiderül? Honnan? Ez fa barátaim több megcsalást titkoltak el sikeresen mintahány barátnőük volt.
18/18 anonim válasza:
Szerintem a mai világban nem gáz, ha egy 15-16 éves lány ,,nagyon berúg,, ...Mindenkitől ezt hallom.
Velem is megtörtént(15éves voltam), hogy megcsaltam a barátomat, és ott volt pár méterre tölem, és én is részeg voltam.:/ Pedig nagyon pia ellenes voltam akkoriban.
elmondtam neki, és mivel szeretett átölelt, és csak annyit mondott, hogy ,,héé, mi együtt vagyunk! ne felejtsd el kérlek!,,
Szóval legyél őszinte, és mondd el!Igyis-ugyis vállalnod kell a következményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!