Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megütne a barátnőtök bátyja, aki mellesleg a haverotok, mert megbántottátok a barátnőtök, mit tennétek? Annyiban hagynátok a dolgot?
Gondoltam rá, hogy lesmárolom, ja :D
Amúgy nem cigány a csaj meg a haver sem. Másik csajjal táncoltam tegnap este a buliban, ba ssza meg, hát be voltam rúgva, nem hagytam ott a barátnőm meg semmi, csak táncoltam egy másikkal. aztán hisztizett
Ma meg a bátyja a falhoz nyomott. Nem akarok belőle ügyet vagyis apámék azt mondják legyen, de nem lesz vagy is nem tudom, ezért kérdem. A csajt mindenesetre dobtam... meg a haverom is.
A haverod egy dolog - de a barátnőd miért raktad ki emiatt?
Pláne, hogy Te vagy a sáros.
nem csaltad meg, de nem táncolgatunk másik csajjal, ha barátnőnk van....
tök normális a srác reakciója. értem is álltak már ki hasonló módon, bár ott megcsalás volt, de érdekes módon kapott egy pofont, tudta hogy megérdemelte, és a barátságuk is megmaradt. a kapcsolatunkról persze ez nem mondható el.
de azt kell mondjam ha ennyi eszed van akkor a csaj és a haverod is jobban járnak nélküled ezek után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!