Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem bugyuta fogalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem bugyuta fogalom a "megcsalás" és "hűség"?

Figyelt kérdés

Most ezek a fogalmak tényleg a szexre terjednek ki?

Számomra a hűség azt jelenti,hogy hű maradok valakihez vagy valamihez,az elveimhez.Nem valami szexuális fogalom.

Megcsalás=becsapás?Vagy nem tudom,nekem ez annyira primitív.

Miért hiszik azt az emberek,hogy egyetlen emberrel kell szexelniük életük során ahhoz,hogy boldogok legyenek?

Engem nem érintene meg,ha valaki,akivel járok lefeküdne egy másik emberrel.Nem maga a tudat lenne rossz,hogy szex volt köztük,hanem,az hogy valami már nem olyan,mint volt,valami elmúlt.De látni ilyen primitív lényeket,akik akár verekednek is ilyen miatt.Nekem ez fura.

2014. jún. 14. 16:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Csak felfogták,hogy a szex nem egyenlő a szeretettel."

Nem egyenlő, de te meg azt fogd fel, hogy sokaknak nem működik a szex szerelem/szeretet nélkül. Ők nem fognak félrekúrni. És onnantól, hogy az egyik mégis megteszi, már nem lesz harmonikus a kapcsolatuk.

"Hanem egy biológiai ösztön,és sokszínű dolog.Nem valami kötelező menet."

Az evés is egy ösztön, mégse eszel meg mindent. Sokaknak a szex csak azzal jó, akit szeretnek. És hiába áll fel másra is, tartogatják míg haza nem érnek.

Kötelező? Nem is értem.

2014. jún. 14. 16:40
 12/17 A kérdező kommentje:

Meg eleve szerintem az életre szóló monogámia beteges.

Nem azt mondom,hogy minden jöttmenttel szexelni kell.

De 40-50 éves embereknek is vannak még szexuális vágyaik.

Akkor ők most ne szexeljenek többé vagy csak velük azonos korúakkal?Ez olyan mintha 20-30 évesen odaraknád eléd a kedvenc kajádat aztán többet nem ehetnéd:D

2014. jún. 14. 16:42
 13/17 A kérdező kommentje:

És persze nem is működik.Nagyon sokan félremennek,egy felmérés szerint a kapcsolatban élők 70%-a legalább életében egyszer megteszi.

De akkor miért hitetik el az emberek magukkal,hogy ez jó?

2014. jún. 14. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Meg eleve szerintem az életre szóló monogámia beteges."

Ha neked beteges, akkor keress olyat, akinek szintén az, de ne tégy tönkre olyat, akinek a monogámia ALAP!

Vagy váltogasd gyakran a partereidet (de ám úgy, hogy előbb mindig kilépsz az előzőből!), és ne kötelezd el magad soha "örökre".

"De 40-50 éves embereknek is vannak még szexuális vágyaik."

Ki mondta, hogy nincsenek?

De neked miért fáj az, ha valaki 40-50 évesen is ugyanazzal akar szexelni, akivel 20-30 éve együtt van?

2014. jún. 14. 16:46
 15/17 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Most ez nem tönkretétel.

Szerintem nagyon kevesen vannak,akik nem merik ezt beismerni,mert félnek,hogy leku-vázzák őket,meg stb.

Eleve nem is mernek a szexualitásról nyíltan beszélni.

A betegest arra értettem,hogy elfojtják magukban ezeket a vágyakat,és gyakran erőszak,agresszió formájában jön elő.

persze sok frigid ember van,de talán az álszent több.

2014. jún. 14. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Fárasztó vagy a mellébeszéléseddel és a túlzott általánosításoddal. További jó elmélkedést.
2014. jún. 14. 16:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semi baj, amíg olyan partnert talász hozzá. Én mondjuk kivágnám a pasim mint macskát sz@rni ha megcsalna (ha meg ilyen elméletet gyártana hozzá, jószándékom jeléül pár kés is repülne utána, elvégre a vérveszteség kismennyiségben jó is csökkenti a vas szintet a szervezetben)...csak hogy tudja törődök vele.
2014. jún. 14. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!