Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A könnyűvérű lányok kelendőbbek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A könnyűvérű lányok kelendőbbek?

Figyelt kérdés

Sajnos megtörtént velem is amit csak a rémálmomba gondoltam.

2 és fél éve vagyok a barátommal. A barátom az a típus, aki a természetességet szereti, ugyan azok voltak az értékei, mint nekem. Egészen addig, amíg jött egy "..." lány az iskolánkba, kb. 3 évvel fiatalabb, mint mi. Mindenkire rámászik, minden fiú odáig van érte. Szépen a barátom is oda lett érte, olyanokat írt neki, hogy szeretlek, miért nem mondod, hogy szeretsz? A csaj szépen lekoptatta a barátomat. A barátom a történetek titkolta előlem, de a női megérzés sose csal. Könyörgött, hogy egy utolsó esélyt adjak, azóta kicserélték, én viszont megtörtem. Nem hiszem el, ami történt.

Ez a lány mindenkire rámászik az iskolában, és a fél iskola mégis oda van érte, és nem csak egy menetre kell a fiúknak. Akivel beszélget, az odáig lesz érte. Miért? Nem akarok ítélkezni, semmi bajom nem volt vele, egészen eddig az ügyig.

És ezt egyre több lánynál észre veszem. RÉgen mindig az volt, hogy rendes fiúnak nem kell ilyen lány, pedig sajnos de!

Nem tudom feldolgozni a történteket. A barátomat tényleg kicserélték, de nekem ez az eset óta baj van az önértékelésemmel. Ha egy szép, tisztességes lánnyal beszélget, írja neki, hogy szeretlek, azt mondom, oké.

Én vagyok az iskola legjobb tanulója, tisztelnek, szeretnek, sokan azt mondják, hogy túl naiv és jó vagyok, és lehet, hogy ez okozta ezt?

Én nem tudok megváltozni, nem tudok olyan lenni, mint ezek a lányok...

2014. jún. 14. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
nem érdemled meg
2014. jún. 14. 14:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Lehet hogy van benne valami olyan más lányokban nincs. Szexuális kisugárzás pl

Lehetsz te bármilyen aranyos,jófej de az embernek ösztönei vannak.(neked is)

2014. jún. 14. 14:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, és ebben igazad van. Női szemmel nézve is érzek valami pluszt a lányban.

De ha ez így működne, akkor kb. mindenki megcsalhatna mindenkit.

Engem az nem zavart volna, ha a barátom megnézi, vagy beszélget vele, inkább az, hogy annyira az újja köré csavarta a csaj, mint én SOSE.

És én nem érzem magam egyenértékűnek a csajjal. Sőt. A barátom azóta oda van értem, mert megváltoztam, de egy csomószor kísért ez a lány,és nem tudok megszabadulni tőle gondolatban sem.

2014. jún. 14. 14:32
 4/10 anonim ***** válasza:
erről a vadászik a vér című zene jutott eszembe.
2014. jún. 14. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
és ha nem koptatja le a csaj a pasid? ebbe belegondoltál?
2014. jún. 14. 14:34
 6/10 A kérdező kommentje:

Miről szól az a szám?

Igen, bele, és pont ezért fáj még jobban.

Normál esetben esélyt sem kapna a barátom, viszont annyira kicserélték, hogy jobban törődik velem, mint a kapcsolatunk elején. Tudom, hogy ez butaság, de az eset óta kb. egy "Új személy" a barátom, és többen is mondták, hogy láthatóan változott. Ezért gondoltam, hogy egy esélyt még megérdemel, de amint megint van valami, kidobom.

2014. jún. 14. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Tudod mi a legnagyobb érdekesség ebben?

Nos az,hogy a mai világban a felszíneskedés miatt nagyon sok srácnak nem igazán jut a közelébe sem barátnő,na most ha ez a csaj legalább egy picit is kedves velük és ahogy írtad rájuk mászik,akkor már legalább tudják hogy valaki legalább foglalkozik velük(és persze lány),nos ezért van ez a dolog.

A többi lány le sem szarja őket,előjön a szeretethiány bennük,és örülnek ha legalább van egy lány a közelükben akit azért átölelhetnek néha például.

2014. jún. 14. 14:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen, ezen én is gondolkodtam. Egy csomó sráct kikosaraznak a környezetemben. (Szintúgy lányokat).

És tény, hogy abban az időszakban a barátom nem kapott tőlem szeretetet(pánikbeteg voltam, és egy nagyon nehéz korszakom volt-az iskolában Szalagavató volt, azt hittem, hogy bele pusztulok, de megcsináltam!). És ez fáj a legjobban, hogy leküzdöttem a "betegséget", megcsináltam, és cserébe ez fogad.

Én nem értem, hogy miért nem lehet megbeszélni a problémákat.

2014. jún. 14. 14:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Épp ez az. Asrácoknak is nagyon kell a kedvesség. Tőle pedig megkapták.
2014. jún. 14. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz. De nem ritka eset.
2014. jún. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!