Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zavarjam vissza a rózsaszín ködöt a palackba?
20L vagyok, az első (és egyelőre utolsó) igazi kapcsolatom kezdetekor éreztem hasonlót. Előtte két srácba is bele voltam esve, majd mikor koppantam, eldöntöttem, hogy csak akkor leszek szerelmes, ha érdemes, és nem egyoldalú a dolog.
Aztán mikor eljutottam oda, hogy itt az idő, betojtam, és kb. 2 hétig próbáltam elfojtani a dolgokat, persze sikertelenül. Azóta is együtt vagyok a pasival, másfél éve, semmi probléma eddig, szeretjük egymást.
Nem tudok jó tanácsot adni, aminek jönnie kell, az jönni fog, ne agyalj a jövőn, élvezd a pillanatot :)
Azt kérdezed, hogy az eszeddel tudod-e szabályozni, vezérelni az érzelmeidet?
Sajnos nem lehet.
Ha beleszerelmesedsz valakibe, akkor szerelmes lettél és kész. Ennek nem tudsz ellenállni, és az érzelmeknek nem tudsz parancsolni.
Tudom, hogy nem könnyű a szakítás után túlélni, de inkább elmerülök a szerelemben, mintsem próbálok ellenállni, és már a kapcsolat közben is szenvedek, nem csak utána...
Szeress bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!