Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarom, hogy megőrüljön értem egy srác. Ez a taktika mennyire jó erre?
Van egy srác,nagyon tetszik.A cél az lenne hogy odalegyen értem ahogy csak lehet.
Már többször csokoloztunk.
Sajnos a srác igazi hóditó tipus, virágrol virágra száll.
Buliban természetesen sorra hoditja a nöket.
Kérdés: miközben ö éppen hoditgat, azalatt én is hoditgassam a ferfiakat, netan csok, vagy jobb ha nem teszek semmi ilyesmit és csak vele foglalkozom?
3-as, azért túlzás amit írsz, emelt fővel járni és elérhetetlennek tüntetni magad 2 külön dolog. Könnyen a saját vermébe eshet az ember, ha valaki túlságosan játssza az elérhetetlent, az egy idő után a másikban az érdektelenséget fogja kiváltani, senki nem fog olyan busz után szaladni ami nem akarja felvenni.
27F
Én nem azt mondtam hogy egyáltalán ne,csak hogy ne olyan naivan csinálja a dolgot,mint a mai kis p*csák..:)
Az az igazi,mikor egy férfi igazán tud harcolni ami kell neki és persze a nő idővel enged neki,de nem mint amiket ma csinálnak..Én báris olyan vagyok hogy senkivel nem állok le csak ugy buliba sem,akármennyire is tetszik..nem adom meg egy pasinak sem azt az örömet hogy szerezhessen egy újabb kalandot egy egyszerű csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!