Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
22 éves lány vagyok!
Sosem vonzottak a szórakozóhelyek meg a bulik csak amikor még itthon sem szívesen engedtek el olyan 17-18 éves koromban csak! Azóta nem érdekel.
Utána már lettek barátaim, és együtt sem jártam el velük.
Azt sem bírtam igazából ha ők elmennek. Főleg azután amikor az első barátom elment bulizni és aztán hallottam miket csinált ott, utána volt egy, na azt már én "szívattam" meg ezzel a felesleges féltékenységgel az első miatt. Utána ismételten volt egy barátom, azzal is eljátszódott a féltékenység, mert őt meg mindig el akarta valami kis lány szakítani tőlem, na és egyszer úgy döntött hogy buliznia kell, ígérgetett fűt fát hogy nem csal meg, kértem menjünk akkor együtt, hát nem, már előtte lebeszélte egy nővel hogy ott találkoznak, természetesen meg össze is jöttek, engem pedig másnap kidobott.
A sztori csak előzmény.
Jelenleg egyedülálló vagyok, lenne egy nagyon helyes aranyos kedves srác aki ismerkedne velem. De amolyan jóképű gyerek, én meg szerintem ők arról híresek vagy csak meg***ni vagy megcsal idővel mert nem bírja egy nő mellett. 1 évvel idősebb mint én, és bőven abban a korban van amikor még sokat jár bulizni stb.
Tudom hogy nem csak buliban lehet megcsalni a másikat természetesen, de ott nagyobb a kísértés szerintem.
Én pedig már a saját eszemmel úgy vagyok vele hogy nem tudom és nem is akarom megtiltani senkinek a bulizást.
De egyszerűen rémeket látnék, és nem tudnék aludni csak arra gondolnék mit csinál.
Én már ezt a srácot is már teljesen lazán kezelem, mindig kérdezi/kéri hogy találkozzunk de nem akarok, mert ha találkozunk is akkor beleesem összejövünk stb. Nem akarom ennek magam kitenni, de egyrészt szívem egy kis darabja bánja hogy nem találkozom vele.
Szia!
Én sem szeretem a bulikat, taszít amik ott folynak. Nekem nem lenne az szórakozás.
Én azt mondom, hogy beszéld meg a sráccal: ha Ő bulizik, akkor nem lehet köztetek semmi, elmondhatod neki miért van így és azt is, hogy ez kizáró ok nálad, amiből nem engedsz.
Lehet, hogy Ő sem bulizós. A korunkbéliek sem mind azok. Szóval lehet, ez nem is volna akadály. Ha pedig mégis, derüljön ki az elején. Az ismerkedés pont erről szól: megismerni a másikat, nem pedig vakon beleugrani egy kapcsolatba.
Azért a bulizás elég tág fogalom.
A diszkókban mindenki tudja mi megy, de valakinek egy koncert a bulizás, vagy egy kocsmázás a haverokkal stb. Azért hogy az ember sose bulizzon...
De amúgy ha ő olyan, te meg ilyen, akkor nem illetek össze, és kész. Nem csak ebben fog később meglátszani, hanem majd hogy teljesen más programok fognak izgatni titeket. Az meg nem lesz jó, mert a legjobb élményeiteket együtt kéne szereznetek, és nem külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!