Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar egy 13 éves lánytól?
Itt már feltettek egy kérdést,h gáz,ha a csaj 13,a pasija,pedig 22.......akk te vagy a pasi unkoatesója....
Sztem csak hülyíti,de hogy mit akarhat azt senki se tudja,csak ő:D
Mivel a lány még nem 14 éves valóban lehetnek belőle problémái, ha közösülnek, és a csaj szülei feljelentik.
(Barátnőm 14 éves és egy 21 éves pasi teszi neki a szépet. Ő csak havernak nézi, túl nagy a korkülönbség, de a pasi határozottan kinyilvánította, hogy neki több kell. Bókolgat, a mellét dicséri és rácsapott a seggére. A csaj elmondta az apjának, aki rendőr...nos, azóta békén hagyja...)
Amúgy, inkább tegyük fel így a kérdést: Egy 13 éves kislány mit akar egy 22 éves férfitól?
Nézd!
Ha szeretik egymást hagyd őket békén. Amúgy meg ha a lány már 14 lesz nem lesz benne semmi törvényellenes csak ha közösülés is lesz.
Utólsó: Tényleg igaz!!! :)
Akkor meg már nem tilthatja a törvény.
Szerintem hagyd őket békén. Ha nekik így jó...ők tudják ;)
A második rész a kérdezőnek szólt.
Utcsó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!