Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kapcsolatot hogy lehet közölni a közeli családtagokkal? Mi lesz kb. a reakció szerintetek?
Együtt vagyok a legjobb barátnőm apjával.
Már lassan 1 éve húzzuk ezt az egészet és akarjuk mindketten, hogy működjön. Viszont nem tudom, hogy először is hogy mondjam el a legjobb barátnőmnek, utána pedig a szüleimnek, akik nem nagyon kedvelik...
Mennyire lesz kellemetlen?
Szóval 17 voltál, mikor összejöttetek...
Ezt nem lehet finoman közölni, úgyis botrány lesz belőle. Ha 20 fölött lennél, talán nem lenne, de így biztosan. Ha előálltok a dologgal, ne lepjen meg, ha esetleg a barátnőd apját lepedofilozzák, de az sem, ha a szüleid eltiltanak tőle. Hogy a barátnőddel tönkremegy a barátság (több dolog miatt is), az meg biztos.
(Amúgy én nem lennék benne biztos, hogy a barátnőd apja részéről őszinte ez az "akarom hogy működjön" dolog. Egy tinilány még gondolhat ilyeneket, de egy felnőtt férfitól már nem normális ez a hozzáállás, hogy összeáll egy 17 éves lánnyal, akinek szó szerint az apja lehetne - de ez csak az én véleményem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!