Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire hisztek a fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hisztek a fiú-lány közötti barátságban? H ismerkedtetek meg ha van fiú/lány barátod? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 16:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ha hiszitek, ha nem, én kardoskodtam a leghevesebben amellett, hogy fiú-lány barátság nincs. és mégis van!! :):)

19L 23F

2010. jan. 2. 17:49
 12/17 anonim ***** válasza:
utolsó előttinek: én a saját barátomba vagyok szerelmes, ő meg a saját barátnőjébe. és egyikünk sem csalná meg a párját soha. ergo: nem akar tőlem semmit.
2010. jan. 2. 18:01
 13/17 anonim válasza:
Van fiú lány barátság!! Azok mondják h nincs akinek nincs ilyen kapcsolata.Nekem is van lány barátom (télleg csak barát)és nagyon jóban vagyunk.Sokat hülyülünk és megtudunk beszélni mindent.És mielőtt vki azt mondaná h azért mert érez irántam vmit:van pasija.
2010. jan. 2. 18:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Fiu és lány között nincs barátság. Attól hogy ki nem mondott dolog, legalább az egyik fél biztosan többet akar, vagy nem utasítana vissza egy adandó alkalmat, esetleg a lelkiismeretével kéne harcolnia, de az érzelmeivel semmiképp. Lány vagy, van barátod(pasid) és van barátbarátod is, a rendes barát tudja hogy hogy lehet veled, mert van barátod, de mivel érez/akar valamit, ezért nem is akar semleges viszonyt, mert hátha szakítasz vele, és akkor máris ott a lehetőség. Ha tetszik ha nem, ez kb 20 éves korig így működik. Kb onnantól vannak tisztában az emberek teljesen az érzéseikkel és tudnak valakire csak barátként nézni az ellenkező nemből, ne feledjétek, az ember társas lény, nem szeret egyedül lenni.(átlagban)
2010. jan. 2. 19:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt hittem van (41) :( Rádöbbentett a valóság hogy NINCS! lány (26).
2010. jan. 2. 19:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Én személy szerint hiszem h van fiú-lány közötti barátság mert nekem is van fiú barátom és téll igaz h jobban ellehet neki bármit mondani mint egy lánynak mert a fiúk nem olyan pletykások!És valóban nem akar ő sem többet meg én sem!Én is biztatom hogyha egy csajt akar felszedni!!És én is bármikor elmondhatom neki a bánataimat ha rossz napom volt....!
2010. jan. 3. 10:02
 17/17 anonim válasza:
Hali,lehet barátság fiú lány között nekem pl van egy nagyon jó barátom aki fiú és mindent megbeszélhetek vele közbe van barátnője tőlem kér tanácsokat én is adok és sokat nevetünk együtt xD(15)
2010. jan. 8. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!