Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek ez milyen "ajándék" lenne egy évfordulóra?
Mivel nem vagyok túl megtelve, így úgy gondoltam, össze állítok ilyen kis "összefoglaló videót" . Gyakorlatilag képek rólunk, helyekről ahol együtt töltöttük az időt, tárgyakról amik összekötnek minket valami formában (pl. ajándékokról,levelekről) ezeket szerkezgetve, össze vágva, alá valami zene, a képekhez személyes kis szövegek, és ez így összegezné az elmúlt pár évünket együtt. Persze valami kis apróságot, meg csokit még hozzá csapni, csak ez lenne a fő dolog..
Túl nyálas, túl sablonos, vagy kevés lenne? Szerintetek?
18/f
Vágj alá egy közös zenét és tökéletes
Nekem nagyon tetszene :)
17/l
Csatlakozok ahhoz, aki azt írta, hogy hányna tőle.
Nem vagyok romantikus alkat, szóval az én "típusomnál" nem valószínű, hogy jó ötlet.
De ha a barátnőd romantikus fajta, akkor nyugodtak.
Hát, eléggé romantikus fajta, ezért is gondoltam valami ilyesmit. Meg jó kis emlék felidézős dolognak érzem én is.
Ő is 18 éves ahogy én amúgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!