Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha a fiú nem kérdezz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a fiú nem kérdezz vissza, ha beszélek vele vibren vagy fb-on, hogy én, hogy vagyok, velem mi újság?

Figyelt kérdés
Zavar, ha én megkérdezem ő sosem kérdezz vissza. Ez normális, amúgy attól függetlenül fél órákat írunk egymással meg még éjfélkor is... mi van ilyen esetben?
2014. jún. 11. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
hát elég fura, de persze attól függ egyébként mennyire aktív a társalgás. tehát ö is kérdez-e? vagy csak te irogatsz ö meg arra válaszol?
2014. jún. 11. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát elég önző.

Próbálj majd célozni pl:

-Hogy vagy?

-Köszi jól.

-Köszi kérdésed én is jól vagyok.

2014. jún. 11. 12:34
 3/3 Fényember ***** válasza:
ha te írsz rá akkor nem túlzottan érdekled...hagy a francba..ne fuss egy fiú után sem!..ha majd hiányozni fogsz neki akkor majd írni fog és rájön hogy nem vagy kézenfekvő neki..és ne gondoljon arra hogy te mindig ott vagy nem kell tenni kb semmit se neki..ha nem ír rád többet nem érdekelted akkor meg legyen neked mind1!... :)
2014. jún. 11. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!