Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkó voltam ezzel a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó voltam ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal 1 hónapig akivel már korábban is ismertük egymást. Találkoztam vele, de utána 2-3 napig nem kerestem mert senkivel nem volt kedvem beszélni. Ezt többször is megcsináltam vele, de a legtöbbször elnézte ezt. Amikor ezt megmondtam neki hogy nem volt kedvem beszélni, erre megsértődött, és azt mondta hogy hagyjam békén, ne keressem ezentúl. Utána én hetekkel később felkerestem hogy beszélni akarok. Megbocsátott nekem és kibékültünk. Majd utána napokkal rá besértődött, mert vmi vicceset írtam. Azt írta megint hogy ne keressem, és hogy mi nem illünk össze. Erre én azt írtam hogy játssza csak a sértődöttet, és hogy mi tényleg nem illünk össze. F/24 L/20.
2014. jún. 11. 07:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na most indulj ki magadból... ha lánynak is annyi az elvárása feléd, hogy akkor találkoztatok amikor neki jólesik?

Akkor nyugodtan elhajthat a franca amikor nincs rád kvalitása nem?

Élvezd te is azt a keveset ami megadatott. :P

2014. jún. 11. 08:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Ő is volt úgy hogy lemondta a találkozót, és akkor én is mérges voltam rá.
2014. jún. 11. 08:34
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nekem az volt az elvárásom hogy akkor találkozzunk amikor én akarok."

ne haragudj, hány éves is vagy? 5? "akkor eszek, amikor akarok! anya, akarom azt a játékot! most akarom!" ne viccelj már! ha egy lány érdekel, és a randizás időszakában vagy vele, ne éreztesd vele azt, hogy az idő nagy részében nem vagy rá kíváncsi, csak akkor mikor épp úgy tartja kedved. Ebből hogyan szűrhetné le azt, hogy egyáltalán érdekled?

2014. jún. 11. 09:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha te így állsz hozzá, akkor ne legyél mérges, amikor ő ugyanazt csinálja veled!

Nyilván ahogy egyre közelebbi kapcsolatba kerültök, egyre több mindenért "tartozol elszámolással" a másik felé. Ezen nem azt értem, hogy jelentést kell írni a napi eseményekről. De igenis rosszul esik mindenkinek, hogy azt érzi, a másik nem veszi őt komolyan, csak előhúzza őt a mellényzsebéből amikor éppen unatkozik.

Minden bántás nélkül mondom, hogy te nem ezzel a lánnyal nem illesz össze, hanem egy lánnyal sem. Ez nem jó vagy rossz, egyszerűen még nem állsz készen egy felnőtt kapcsolatra.

Majd változol még, esetleg jön egy olyan nő, akiért hajlandó leszel feladni egy kevés önállóságot. De ha nem, akkor nem, legfeljebb nem lesz családod. Volt már ilyen a világtörténelemben :)

2014. jún. 11. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Neked szabad napokig azt játszani, hogy most ne szóljon hozzád senki, mert úgy tartja kedved, de ha ő bejátssza ezt, akkor az már nem tetszik? Úgy mégis mit vártál? Hogy a nyakadba ugrik és örvendezni fog? (Mi volt az a vicces, amit írtál? Valószínűleg más jelentéssel bír nálad és nála ez a szó...)
2014. jún. 11. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!