Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó voltam ezzel a lánnyal?
Na most indulj ki magadból... ha lánynak is annyi az elvárása feléd, hogy akkor találkoztatok amikor neki jólesik?
Akkor nyugodtan elhajthat a franca amikor nincs rád kvalitása nem?
Élvezd te is azt a keveset ami megadatott. :P
"Nekem az volt az elvárásom hogy akkor találkozzunk amikor én akarok."
ne haragudj, hány éves is vagy? 5? "akkor eszek, amikor akarok! anya, akarom azt a játékot! most akarom!" ne viccelj már! ha egy lány érdekel, és a randizás időszakában vagy vele, ne éreztesd vele azt, hogy az idő nagy részében nem vagy rá kíváncsi, csak akkor mikor épp úgy tartja kedved. Ebből hogyan szűrhetné le azt, hogy egyáltalán érdekled?
Ha te így állsz hozzá, akkor ne legyél mérges, amikor ő ugyanazt csinálja veled!
Nyilván ahogy egyre közelebbi kapcsolatba kerültök, egyre több mindenért "tartozol elszámolással" a másik felé. Ezen nem azt értem, hogy jelentést kell írni a napi eseményekről. De igenis rosszul esik mindenkinek, hogy azt érzi, a másik nem veszi őt komolyan, csak előhúzza őt a mellényzsebéből amikor éppen unatkozik.
Minden bántás nélkül mondom, hogy te nem ezzel a lánnyal nem illesz össze, hanem egy lánnyal sem. Ez nem jó vagy rossz, egyszerűen még nem állsz készen egy felnőtt kapcsolatra.
Majd változol még, esetleg jön egy olyan nő, akiért hajlandó leszel feladni egy kevés önállóságot. De ha nem, akkor nem, legfeljebb nem lesz családod. Volt már ilyen a világtörténelemben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!