Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom szakitani akar, mert nyaron alig tudnank talalkozni?
Nem olyan fiú, régóta ismerem és az előző barátnője után (kivel fél éve szakítottak) nem volt neki más, csak egyel kavartak vagy egy hétig, de aztán rájött, hogy nem tudja megszeretni. És neki is őszintén elmondta, hogy miért nem akar tőle semmit. Aztán jöttem én és azt mondta, hogy engem szinte egyből megszeretett meg a sok cuki szöveg. Tényleg csak az lehet amiket írtok? Nem akarok vitatkozni, de nem esetleg olyan, hogy fél, hogy ha mégjobban megszeret, kínszenvedés lesz neki mondjuk két hét Londonban úgy, hogy alig tudunk beszélni. Vagy fél, hogy rossz lesz így ez a kapcsolat?
Én éreztem, hogy tényleg szeret... Csak pl. az utolsó találkozóra is úgy jött, hogy 40 órán keresztül talpon volt és aludni meg pihenni se tudott és már majd összeesett. Persze mondtam neki, hogy akkor ne csináljunk semmit csak pihizzünk, de nem lehet, hogy fél, hogy ebből rendszert kéne csinálnia? Napok óta nem beszél senkivel, azt mondja azért mert nagyon rossz kedve van miattam.
Ha az alatt a félév alatt lefeküdt egy csajjal, akkor majdhogynem garantált, hogy a nyáron is le fog feküdni valakivel. Gondolom ezt ő is tudja, ezért akar szakítani mert nem akar megcsalni (még mindig jobb, ha szakít, mintha a hátad mögött dugna össze-vissza, te meg itthon kisangyal módjára várod mit sem sejtve). Szerintem jobban jársz, ha most szakítotok. Tudom úgy tűnhet, hogy ez most a világ vége, de gondolj bele, az jobb lenne, ha együtt maradtok és amint hazajön kiderülne, hogy nyáron fűvel-fával megcsalt, mialatt te számláltad a napokat, mikor láthatod újra? Bár te életed, te döntésed.
Mivel szereted valószínűleg úgy sem fogsz hallgatni a válaszadókra, de végtére is mindenki a saját hibájából tanul a legjobban, csalódások árán.
Valahol tudom, hogy igazatok van, de mégis azt szeretném, hogy ne legyen. Nagyon nehéz:(
Azért köszönöm szépen a válaszokat!
Fél, hogy jobban megszeret, és szenvedés lesz a nyár nélküled?! Bocs, de egy hónap nem volt elég, hogy megszeressen?! Nálam ez úgy működik, hogy kb azonnal annyira bele tudok habarodni valakibe, hogy aztán hetekig, hónapokig ki se látok a rózsaszín köd mögül...aztán évek múlva oszladozhat.... szóval ezzel azt akarom mondani, hogy szerintem egy kapcsolat a legelején lángol a legjobban.
Én azt tanácsolom neked, fogadd el a szakítást, már csak büszkeségből is, és ne könyörögj neki, ne érezze rajtad, hogy csúszol utána, legyen tartásod!
A nyár folyamán pasizz, ismerkedj te is. Aztán, ha nem akadsz nála jobbra, és szeptemberben bekopogtat hozzád, akkor dönts belátásod szerint. A lényeg, hogy ne várd itthon könnyek között, szüzességet fogadva, és akkor ha kiderül, hogy ő is csajozásra használta a nyarat, akkor senki nem vethet a másik szemére semmit.
Múlthéten volt egy kis félreértés, azt hitte szakítani akarok vele és akkor ő könyörgött és nagyon megijedt szóval nem is értem most.
De megfogadom a tanácsaitokat, hosszútávon jobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!