Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltok a volt párotokra?

Figyelt kérdés
3 év után szakítottunk a párommal, ez már másfél éve történt.Én még nagyon szerelmes voltam, mikor ő elhagyott.Azóta mindkettőnknek van új párja, /ő egy másik lány miatt hagyott el/ de én még most is nagyon sokat gondolok rá, vele álmodok, hogy újra együtt vagyunk, és azt mondja, hogy mennyire szeret.Mikor felébredek, ott a mostani párom, akit valahol szintén szeretek,nagyon jól érzem magam vele, de közelsem annyira,vagyok szerelmes mint az exembe. Éreztetek már ilyet?
2010. jan. 2. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is igy érzek, és ez miatt nem is igen tudok uj kapcsolatot kezdeni, mert mindenkiben Őt keresem. Nem kívánom senkinek ezt az érzést!
2010. jan. 2. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen volt ilyen. De szerencsére tett olyat a volt exem ami miatt kiábrándultam belőle. Akkor nem volt senki. Most már van egy igazán jól működő kapcsolatom. Nem hiányzik a régi.
2010. jan. 2. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy ez durván hangzik,de gondolj a rossz tulajdonságaira,a rossz doglokra amit tett,mert hát ha tökéletes lett volna akkor nem szakítotok. emellett gondolj arra is,hogy miért jó a mostani pároddal és mennyivel szerencsésebb avgy,hogy van egy normális kapcsolatod.

A szerelem sokszor nem elég...

2010. jan. 2. 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sajnos nem voltak rossz tulajdonságai.Ez most így furcsán hangzik, de így igaz.Soha nem veszekedtünk, a világ legnyugodtabb embere volt, sosem volt 1 hangos szava.Mindenre ugyanúgy reagált mint én, tehát ő volt a nagy Ő.Az lett a baj, hogy elkezdődött a suli,ő meg a családjával épp költözés közben voltak.Ő is suli után ment haza dobozolni, hétvégén meg építkeztek, úgyhogy keveset találkoztunk, és úgy érezte, hogy nagyon eltávolodott tőlem.
2010. jan. 3. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!