Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék olyan pasit, aki hajlandó lenne verni engem? :D
Szeretem, ha pl pofonvágnak/elfenekelnek, de nem csak szex közben. Nem vagyok egy alsóbbrendű személyiség, de erre mégis úgy érzem szükségem van. Persze szex közben nagyon felizgulok tőle, de nekem nem csak akkor kellene. Szóval olyan pasira van szükségem, aki néha durván bánik velem, de nem azért, mert egy agresszív állat. Azt az unintelligens bunkó "naggggyonalfahímvagyok' fajtát ki nem állhatom.
Szerintetek van esélyem találni olyan pasit, aki a hétköznapokban is hajlandó lenne erre, annak ellenére, hogy szeretne? Ugyebár nem egy elnyomó kapcsolatot akarok, amiben zsarnokoskodnak velen
..kicsit bonyolult ez az egész. Egyet az eddigi barátaim közül érdekelt ez a dolog, de csak szex közben :/Szóval szerintetek?
19/l
Én szeretném megmutatni ki az úr a háznál, az biztos... :D Benne lennék egy ilyenben. A fenekelés sem áll távol. Mindenesetre nem hétköznapi az igényed, az egyszer biztos!
Másrészt ez elsülhet úgy is, hogy véletlenül túl nagy pofont kapsz, azt 2 hétig az utcára se bírsz kimenni. Na akkor azért vacakul érezném magam...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!