Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mi az amit elvársz a másiktól, pl milyen szabályok vannak amit szeretnétek ha a másik fél betartana? 17/L
Mindent amit be lehet tartani, az legyen kölcsönös. Én tisztelem, hogy ő a nő, és rendesen bánok vele, de én is elvárom, hogy tiszteletben tartsa, hogy én vagyok a férfi.
Ugyanez vonatkozik pl a diszkrécióra. A kapcsolat két emberből áll, nem többől, azaz nem nézem jó szemmel, hogy szép kibeszéli a kapcsolatunkat a barátnőivel, én se a haverjaimtól kérek tanácsot, hogy mit csináljak a barátnőmmel.
Ilyen és ehhez hasonló szabályok betartásával csak jó lehet egy párkapcsolat.
Őszinteség, bizalom, tisztelet, és jó kommunikációs készség. Ha ezek stimmelnek, akkor képesek vagyunk megbeszélni a problémákat, nem törünk ki féltékenységi rohamokban ok nélkül, tiszteljük a másikat, így egy kiegyensúlyozott kapcsolat tartható fenn.
Legalábbis most így gondolom, és érzem. Szerencsére ezt meg is találtam. Az pedig természetes, hogy figyelünk a másikra, apróságokkal kedveskedünk egymásnak, ami tényleg a figyelem és a szeretet jele. Így tényleg egy harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatban élek.
19/L
Őszinteség, Bizalom, Húség, szeressen és mutassa is ki! mondja el ha bántja valami. mosolyogjon a kedvemért :)
társaságban mindig egymásnak köszönjünk utoljára, hisz az a leghosszabb :P
megtudjuk beszélni a napi történéseket és higgadtan a problémákat. engedjünk egymásnak szabadteret amennyit a másik kíván és a féltékenységi rohamot kerüljük, nyugodtan kettesben megtudjuk azt is beszélni!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!