Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a plázacicáknak jobban akad pasijuk mint a normális lányoknak?
Azért én a második hozzászólóval nem értek egyet. Persze akadnak normális plázacicák is, de csak igen csekély mennyiségben.
Az egy dolog, hogy látszólag a plázacicáknak "jobban akad pasijuk", na de nézd meg szerintem, hogy milyen az a pasi, aki rájuk fanyalodik, mert valószínűleg egy normális lány egy olyan sráccal szóba sem állna.. :D
21/L
mennyi ideig? és milyen pasik?
általában olyan az a kapcsolat, ami a háta közepére sem kéne
Szerintem azért mert a plázacicálról süt az, hogy könnyen kaphatóak, a normális lányoknál fennál a lehetőség a visszautasításra. De persze az sem mindegy, hogy ki akarja őket felszedni.
Pl, ha erre a csajra ránézel: [link]
akkor neked az jut elsőre eszedbe róla, hogy tuti még alig 1-2 pasija volt, lehet, h szűz. Ugye nem :D
Ezért van az, hogy a plázacicáknak jobban akad pali. Ránézésre is könnyen kapható. Ha egy magas izmos pali beszélgetésbe elegyedik egy ilyen lánnyal mondjuk a wesrendben délelőtt, délután már mind tudjuk valószínűleg mit fognak csinálni. Ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!