Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak számára vonzó ha egy nő így viselkedik?
#12 Csak éppen tödősét nem adtak neki. Nevelés és szeretet híján pedig nem tudhatják, mi lenne a "normális".
Ezeket a gyerekeket sosem szerették. Maximum az ideális családról kialakított képet próbálták a szülők fenntartani, többségében még azt sem, de nagyon sokan képtelenek Gyereket Nevelni. Ez inkább szomorú. Szomorú, hogy tönkreteszik a saját gyereküket, aki a csodás társadalomnak köszönhetően lelkileg tovább rothad. Az ilyen embert én nem undorítónak tartom... az egy másik kategória. Inkább szívetszorítóan balszerencsésnek... mert a csilli-villi külső, pénz és unszimpatikus személyiség mögött ők mind-mind megtört emberek.
Az ilyen nőket nem tekintem embernek. Ők csak használati tárgyak érték nélkül. Persze nem nekem, hanem a kopasz BMW-s bunkóknak. Habár részemről az összes ilyen nőt megtarthatják, mert az én szememben az ilyen nő semmit sem ér.
Egyrészt külsőre is baromi rondának tartom az ilyen műnőket, a belsejük meg kábé olyan szép, mint egy telefosott vécécsésze. Egy nő legyen kedves, aranyos, okos, és művelt, szerény és legyen benne nőies báj, és egy csipet huncutság. Külsőre pedig legyen természetes hatású és fehér bőrű.
És igen, az ilyen nőket porig kell alázni, és tudatosítani kell velük, hogy ők tulajdonképpen senkik. Árucikkek, de azokból is a silány áru, egy ízlésficamos férfi rétegnek.
#18 Mit tudom én, kipontozza le a válaszokat, de nem hasznosság alapján teszi. Ettől függetlenül...
Ilyennek kéne lenni az összes nőnek? Ilyennek? Egy idő után olyan mocskosul rájuk unna az ember, mint annak a rendje. Ez csak egy lehetséges opció, de az elég erős kijelentés, hogy ILYENNEK kéne lennie az ÖSSZESNEK. Tökön is bökném magam. Neki ez jön be, de nagyon sok embernek meg nagyon más. Nem lenne jó.
A te válaszodat pedig azért fogják lepontozni, mert b@$zogatod őket! :)) Na, most jó? Tetszik? Megérte? :)
#19: "Ilyennek kéne lenni az összes nőnek? Ilyennek?"
Bizony, ilyennek. Gőzöm sincs, hogy nőstény vagy-e, vagy bak, nem is nagyon érdekel, mint ahogyan az sem, hogy ezeknek az alapvető elvárásoknak (amiket mi férfiak ugye még véletlenül sem húzunk 30 méternél lejjebb, nehogy megugorja már valamelyik) melyik nőlény akar vagy nem akar megfelelni.
Vannak, akiknek bejönnek a szarkavaró, hazudozó, áskálódó, ármánykodó ringyók is, mert intelligensebbnek tűnnek a cselszövögetéseik miatt, sok férfinak nem!
Engem meg nem túlságosan izgat a 0%-om, a GYK-soknál a piros kéz jelenti az "igazad van, bár úgysem fogom beismerni" választ, úgyhogy meg is köszöntem. Bizony-bizony, savanyú a szőlő... Egyébként meg a kolléga válaszának lepontozására reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!