Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi számít nyomulásnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít nyomulásnak a lányok részéről?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel kivételesen először élőben találkoztam és "ismerkedtem" meg, nem pedig neten. Nagyon megtetszett úgy a viselkedése, minta kinézete. Kicsivel a találkozás után, mivel nem keresett, úgy gondoltam, hogy ráírok, jelezve ezzel, hogy bejön. Aztán pár alkalommal írt ő is, de már nem. Az gáz lenne, ha megint én keresném? Én egy olyan lány vagyok, aki nem mutat semmi féle érzelmet egy fiú iránt addig, amíg meg nem bizonyosodott róla, hogy valóban tetszik a fiúnak is. Most nem tudom mit csináljak.. Fiúk, ha egy lány érdekel titeket, akkor mennyi időnként keresitek? Várjak, hogy ő írjon vagy újra én? S.O.S!!!

2014. jún. 9. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Írj neki, persze :)
2014. jún. 9. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!