Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? Szilveszterkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Szilveszterkor "összejöttem" álmaim nőjével.

Figyelt kérdés

Szilveszterkor "összejöttem" álmaim nőjével, mondjuk csóknál nem történt több, nem is voltunk otthon, egy beülős kis pubban történt és ráadásul ittunk is, bár nem sokat! Na most én ezt a lányt már régebbről ismerem, nagyon jó volt vele lenni mivelhogy már régóta nincs barátnőm és úgy vettem észre hogy neki is tetszett a dolog! Másnap mikor hazaért délelőtt írt egy SMSt, hogy nagyon jól érezte magát velem és köszöni hogy elvittem! Szerintetek van esélyem komoly kapcsolatra (én nagyon szeretném, mert ő az a nő aki nekem mindenben megfelel)? MSNen nem akartam erről beszélni vele, jövő hétfőre beszéltünk meg egy személyes találkozót! Mi az ideális helyszín? Egy csendes kis beülős hely, egy parkban egy padon?!?! Gondolom azért nem egy vacsora mellett kellene ezt megbeszélni! Városban lesz a találkozó egyébként.

A válaszokt nagyon köszönöm előre is! Ja, mindketten 21 évesek vagyunk!

A negatív válaszokat meg majd megmondom hova írjátok, nemvagyok rá kíváncsi!

2010. jan. 2. 05:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

EE!

Sikerült, összejött, együttvagyunk, jeje! :D Végülis egy kis beülős helyet választottunk, de így volt a legjobb, nem volt lehetőségünk elmenni előtte sehová! De ez így lesz jóó, érzem! Üdv.

2010. jan. 3. 23:47
 12/12 anonim ***** válasza:

EZ NAGYSZERŰ HÍR!!!!!! :-D :-D :-D

REMEEEEEK! :-D

Pajti, együtt örülök veled, mert ezek szerint bejött a dolog! :-D Mesélj! Mi volt? Hogy volt? Részletek?

EE

2010. jan. 4. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!