Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, voltunk is már együtt, de egy ideje ritkán keres. Nincs senkije ez 100%. Kérdeztem hogy mi az oka, és erre ő azt válaszolta, hogy nincs hozzászokva, valaki szereti, és ezért fél tőle, mert nem sok törődést kapott az életében, de én meg törődnék vele, és őszintén szeretem őt. Nem szeretném elveszíteni, de az se jó ha nem jön csak ritkán. Egyre nehezebb várni rá. Hiába mondom hogy érezze hogy bízhat bennem, ezt tudja és érzi is, de semmi. Mit lehet tenni?
2010. jan. 2. 00:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én elbeszélgetnék vele komolyabban, utána dobnám, most nehogymár ezt csinálja, csak azért mert még nem volt senkinje....---> (-.\\)
2010. jan. 2. 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes beléd. Mióta tart ez? Ha rövid ideje, akkor várj még, mert lehet, h beléd esik. Velem volt már ilyen. Főleg akkor történhet ez meg, ha tényleg nincs hozzászokva, hogy valaki odáig van érte, viszont alapvetően szeretné. Persze fordítva is elsülhet, lehet, hogy ha odáig vagy érte, az neki nem jön be...
2010. jan. 2. 00:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Na jó azt kimaradt, hogy házas , és van egy kisgyereke, de egyáltalán nem boldog a házasságban, és már nem egyszer fontolóra vette hogy válik.

És ha én nem keresem a fent írt okok miatt, akkor mindíg ő jelentkezik. Ha én nem szeretek valakit akkor nem keresem. Azt pedig már tisztáztam vele, hogy én nem barátkozni akarok vele, különben sem hiszek a férfi-nő barátságban.

2010. jan. 2. 01:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Bíztassad még tovább, ne hagyd nagyon magára, ha más nem hetente beszélgessetek egymással, mert ilyenkor nagyon bizonytalanok tudnak lenni a nők.

Ha valóban boldogtalan a házasságában, akkor meg fogja lépni a válást, viszont azt nem egy másik fél miatt kell megtennie, hanem önmagáért, mert akkor biztos nem lesz később lelkiismeretfurdalása.Ez akár eltarthat évekig is, mint nálam 2,5 évig. 27L (aki szintén most van válófélben egy kisgyermekkel)

2010. jan. 2. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!