Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Adtátok már meg ti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Adtátok már meg ti a számotok egy fiúnak úgy, hogy nem ő kérte el?

Figyelt kérdés
Szóval akár ismeretlennek akár egy olyannak akivel dumáltatok párszor de hiába reméltétek, magától nem kérte el? Hogy szedtétek össze a bátorságotokat?
2010. jan. 1. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen adtam már meg a telefonszámom. Egyszerűen mondtam, hogy ezen a számon elér és megtudjuk beszélni a következő randi idejét vagy volt olyan, hogy az első randi idejét és helyszínét. Nem ciki dolog.
2010. jan. 1. 23:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Melyik a legnormálisabb szöveg hozzá, amit írtál, hogy ezen a számon elérsz?
2010. jan. 1. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem olyan volt, hogy beszélgettünk és beleírtam a telefonjába :D am tleg nem ciki..főleg a mai világba :) De biztosan ki is tudsz találni valami ürügyet, hogy miért adod meg, mármint ha ismered :D. Ha meg nem ismered akk sztem tök nyugodtan írd fel egy papírra és csúsztasd be a zsebébe vagy akárhova. Mert ha tetszel neki, akkor visszahív és akkor csak külön örül neki, ha meg nem tetszel neki akkor nem fogja érdekelni és valószínűleg soha többé nem is látod :D vagy ha igen akkor sem biztos, hogy emlékezni fog :D sok sikert ;)
2010. jan. 1. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én történetem elég "érdekes".

Párommal mielőtt összejöttünk volt egy futólagos találkánk... Egy lépcsőn beszélgettünk, és a kezében volt a telefonja. Kivettem a kezéből és beírtam a számom :D

Azóta is együtt vagyok, pontosan ma 1,5 éve :P

18L

2010. jan. 1. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:

sose hívtam még fel olyan lányt aki úgy adta meg a számát hogy én nem is kértem... Ha akarok vmit, majd én keresem, majd én elkérem a számát... stb stb

De én régimódi vagyok :D

24/F

2010. jan. 2. 03:46
 6/7 anonim ***** válasza:

vonaton hazafele végig nézegettük egymás...láttam,hogy nem meri uigyse elkérni a számom,de tul helyes volt...cetli,nevem,számom,kezébeadtam,minden szo nélkül...

kellett pár nap mire irt egy nagyonidétlen sms-t,

fél év lett belőle kb,nagyonbátortalan,de nagyoncuki pasi volt (azota sincs barátnője,gondoltam már ara,hogy kellene polot csináltatni neki,hogy "nem merek odamenni hozzád":D)

2010. jan. 2. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Nálunk úgy volt, hogy társkeresőn írt nekem. Ott egy pár levél váltás után és fotó csere után adtam meg a telefonszámom. Mind a ketten akartunk a másikkal személyesen is találkozni. Egyik levélben megírtam, hogy benne vagyok a személyes találkozóban. Megadom a számom, hogy könnyebb legyen egyeztetni. Aztán még aznap megnézte és fel is hívott délután.
2010. jan. 2. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!