Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a korkülönbség? 15/L - 20/F
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt.2014. jún. 7. 18:33
4/24 anonim válasza:
Ha titeket nem zavar, akkor nem.
5/24 anonim válasza:
Sok, de olyan 3 év múlva már beleférne.
6/24 anonim válasza:
ha már úgyis egy éve együtt vagytok, nem mindegy már? :D ha itt a válaszolók többsége azt mondja, hogy sok, akkor most szakítasz vele? :D
7/24 anonim válasza:
Tulajdon képpen már tényleg mindegy.. Amúgy szerintem belefér,2-3 év múlva már nem lesz olyan feltűnő.
8/24 A kérdező kommentje:
Dehogyis:)
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 7. 18:47
9/24 anonim válasza:
Én is kicsit soknak látom, de már tapasztaltam ismerőseim körében, hogy időnként hosszúéletű kapcsolatok lesznek ezekből. De örökké egyik se tartott. A csaj egy idő után megunta, hogy már x ideje le van kötve 1 ember mellé, rájött, hogy ő még fiatal és élvezni akarja az életet, új dolgokat akar kipróbálni, és szakítottak.
10/24 A kérdező kommentje:
Tudjátok ez nem olyan kapcsi,ahogy így elsőre elképzelitek:// Tavaly meghaltak a szülei autóbalesetben:((
Nagyon kis aranyos és tudjátok olyan volt,hogy első látásra szerelem..:)
Ezért nagyon vigyázok rá,ápolom a lelkét,hogy valahogy ne fájjon neki:(( mert igazából tényleg én vagyok az egyetlen aki szereti tiszta szívből,ezért ragaszkodik úgy egymáshoz:):(((
2014. jún. 7. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!