Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg gyáva vagyok?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel beszélgettünk arról,hogy mi lenne ha minket is megtámadnának az utcán.

Erre én azt mondtam,hogy elfutnák.

Barátnőm megkérdezte hogy nem is védeném meg?

Ha hazudni akarnék azt mondtam volna neki igen de ez hazugság.

Én elfutnák és remélem ő is elfutna.

Most ez tényleg gyávaság vagy csak realista vagyok?

2010. jan. 1. 19:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Persze persze.

A neten mindenki több danos harci kutya.

Kíváncsi vagyok mit tennétek hasonló szituban.

Nekem van egy ismerősöm aki rendőrségen tanít kick-boxot.

Szerinte a legjobb önvédselem a futás.

Mit gondoltok mi lesz akkor ha ellenáltok?

Ha nincs mögötted minimum 20 év önvédelmi edzés akkor tehetetlen vagy még 3 ember ellen is. Akkor még nem is számoltunk azzal ha valaki kést ránt.

Ilyenkor a legjobb megoldás a futás.

Szóval várom hogy mit tennétek azon kivűl hogy elfutnátok vagy ha nem lehetséges akkor mindent odaadnátok.

Ez a két verzió lehetséges normális embernek a többi csak szájhős.

2010. jan. 1. 21:00
 12/18 A kérdező kommentje:

"Elfutni a legésszerűbb, de ketten, ha a barátnődnek nem megy, akkor bizony védened kell."

Ezért kell olyan csaj nekem aki gyorsan fut:)

2010. jan. 1. 21:01
 13/18 A kérdező kommentje:

"Legalább annyit mondtál volna, te idióta, hogy elfutnátok, nem pedig azt, hogy te futnál el. Még az is jobb egy fokkal ennél. "

"Én elfutnák és remélem ő is elfutna. "

Helyette nem tudok futni.

2010. jan. 1. 21:02
 14/18 A kérdező kommentje:

"Gyáva vagy, de legalább nem nyiffantanak ki"

Szerintem inkább realista amúgy a saját életem a legfontosabb.

2010. jan. 1. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez most már vagy egy kamukérdés, vagy pedig valami olyan kis hülyegyerek vagy (mondd meg őszintén, nem így van? :S ), aki nem szereti a barátnőjét, csak úgy jár egy csajjal, és teljesen mindegy neki, hogy az mit gondol róla. Te kérdezted, hogy gyáva vagy-e. Mint látod, azért a többség válasza szerencsére erre még mindig igen. Akkor most miért védekezel, hiszen te akartad megtudni, hogy az vagy-e vagy sem.
2010. jan. 1. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem gyáva vagy, nyilván ha 5 ember rátoktámad szinte semmi esélyed nincs, de ki kell állnod és megvédeni a barátnődet, lehet hogy megvernek ami nagyon fáj, de bátornak fog tartani, ez a bátorság hogy tudod hogy veszthetsz de bevállalod így is, ezt szeretik a nők.
2010. jan. 2. 02:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem 5 év karate, és 4 év box van hám mögött, és kés a zsebemben. Védtem már meg magam 3 etnikummal szemben (bár igaz akkor nem kellett a barátnőmet védeni), mondjuk tény hogy több emberrel szemben semmi esélyem sincs.
2010. jan. 2. 11:27
 18/18 anonim ***** válasza:
az előbbi, Van ez a mondás: az okos elfut, a buta megöleti magát, bár ez jobban illene egy háborús regénybe. szerintem. Gyúrj és sportolj, szerintem.
2010. aug. 6. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!