Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek igaz a mondás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz a mondás, miszerint csak akkor tudod meg, hogy mit veszítettél el, miután elveszítetted?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszíves!
2014. jún. 6. 18:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igaz. 18/L
2014. jún. 9. 15:25
 12/12 Ramcsiii ***** válasza:
100%
Igaz,de nagyon. És azt nem értem,hogy egy hete szakitottam vele,de csak azért mert bántott nagyon sokszor szavakkal..És most mit csinál,másik lánnyal van?! Ez most akkor mi?Ugy imádott,a tenyerén hordozott szó szerint..Erre a fejemhez vágja,hogy nagy a távolság (60km) és ő már ezt unta hogy csak hétvégén láthat,igy már nem akar vele lenni..Nem tudom felfogni.. Akkor már kiszeretett egy hét alatt belőlem? Inkább nem is kell senki,csak hogy megbántson valaki..pocsék egy érzés. 20/L
2014. jún. 9. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!