Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak nagyon kevés rendes, normális férfi létezik?

Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 16:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Engem ėpp most alázott porig egy lány... szoval ėn is feltehetnėm ezt a kėrdėst forditva.
2014. jún. 6. 16:57
 12/17 Nosco ***** válasza:
Léteznek még csak megtalálni nehéz őket. Én pl egy normális rendes lányt keresek. De eddig nem sikerült találni.
2014. jún. 6. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:

én tisztelem és megtudom becsülni a lányokat, és az ismeretségi köreimben csak ilyenek vannak :) nem tudom te hol élsz hogy nem találsz ilyet :)

#8-as voltam

2014. jún. 6. 17:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Mert bizony nincsen kereslet rájuk túlzottan...

Hozzátenném én is ilyen vagyok,de én meg nem találok magam mellé hasonló tulajdonságokkal rendelkező lányt/nőt,mert a legtöbb foglalt sajnos,a többit pedig fogalmam sincsen merre találkozhatnék velük...

22/F

2014. jún. 6. 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Én szerintem a leírtak alapján "rendes pasi" vagyok (de utálom a pasi szót!), mégis eddig még nem kellettem senkinek. :) Kicsi ránk a kereslet szerintem. Vagy nem tudom. De rendes lánnyal ritkán hoz össze a sors, főleg olyannal, akivel a vonzalom is kölcsönös.

23/F

2014. jún. 6. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attól függ, hogy milyen a nő.

A mostani barátnőm mellett én vagyok a világ legrendesebb embere. Nem csajozok, nem nagyon bulizok, mindig meghallgatom, érdekel, hogy mi van vele, tisztelem, szeretek vele lenni. Mindezt úgy, hogy mielőtt találkoztunk volna, heti 2-3x buliztam, mindig más nőket fektettem meg, mindenkit tárgyként kezeltem. Ha volt is nőm előtte, akkor az is csak a szexre kellett.

2014. jún. 6. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Mert túl könnyű lenne az élet, ha csettintésre meglenne az igazi:)

Egyébként pedig meg lehet találni... én is megtaláltam, viszont 5 évembe került... és még mindig szerencsés vagyok, mert 24 évesen sikerült, viszont van aki 30 évesen is egyedül van....

Persze aki csak várja a sült galambot, nem próbálkozik rendesen, nem tesz érte eleget, az ne várjon csodát...

Érdekes, az én pasim nem kigyúrtan izmos, mert azt nem szeretem... csak fizikai munkás típusú izmai vannak...így nem is piszkafa méretű a bicepsze:D A hasa sem kockás, amúgy azt sem szeretem...

Csak azért 190 centi mert én is magas vagyok (175) és nem akartam liliputi pasit...ez szerintem nem bűn. Illetve az én ízlésemnek helyes...2-3 más csaj szerint is az, akit ismerek, de azért nem az összes nő szerint a világon...

Egyébként pedig mindenkinek más az ízlése, szóval az ilyen kiírások mint pl: a normális az csak kigyúrt izmos, helyes 190 centis, teljesen feleslegesek...

Az én baráti körömben vannak alacsony (160-168)centis, még annyira sem izmos pasik mint a férjem, mégis van párjuk évek óta...mindet ismerem és rendes helyes lányok, , és a pasik sem pénzesek, szóval szar kifogás, hogy a nőknek csak a kigyúrt, magas pasik kellenek, mert nincs így.

2014. jún. 6. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!