Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az elsö párkapcsolatotok?
13 évesen még amúgy is korai..( mármint a párkapcsolat, nem a fiúzáss)
Én későbben érő típus voltam
Első csók:15 végül nem jártunk..
Aztan lett egy 2 hónapos járás ( manapság még annak sem nevezném, de csók volt, de 15 évesen ez komolynak számított)
16 voltam amikor az első fél éves kapcsolatom... Amúgy hanyagolható volt, érzelmileg nem volt komoly, heti 1 szer találkoztunk
18 voltam amikor egy jó haverommal, barátommal összejöttem,azt hittem velem más lesz mintba többiekkel, 3 hőnapig tartott, as szüzességemet vele vesztettem el. A kapcsolatunknak a megcsalásai vetettek véget..
Rá nem sokkal megismertem egy fiút, 1,5 évig voltunk egy pár...
Utána 21 évesen lett újabb kapcsolatom, 6. Éve tart, már a fejem is;-)
Tudom, hogy nem volt kérdés az egész szerelmi életem.
Csak azért íratm le, hogy lásd nekem mennyi volt.. És enynivel így mindent megéltem, amit kellett.
A komolytalan szerelmeket, a komoly szerelmeket, (közte volt beteljesületlen szerelem is) a fokozatokat, a csalődásokat)
Ráadásul a későbbi férjemet is nagyon korán megtaláltam, ha úgy vesszük
13 évesen semmiről nem vagy lemaradva.
A lényeg, hogy nem szabad siettetni, mert felesleges, akkor fogod szépen, és jól megélni ezeket a dolgokat, ha mindent hagysz a maga útján haladni, és nem azért mert a barátnőidhez hasonlítgatod magadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!