Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki hisz abban, hogy a horoszkópok alapján hogy illenek össze a párok?

Figyelt kérdés
Mondjuk 2 halak ember? Saját tapasztalat?

2014. jún. 5. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
hülyeség
 2/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség.
 3/8 anonim ***** válasza:
Valaki hisz benne. De nem hiszem h a való életben ez sokat számít.
 4/8 anonim ***** válasza:

egyrészt csillagjegy, nem horoszkóp!!! a horoszkóp maga az előrejelzés...

másrészt, én Mérleg lány vagyok, jártam Oroszlán és Halak fiúkkal (elvileg ez a kettő jól illik hozzám), és nem értettük meg egymást.

A Nyilas és a Mérleg meg nem illik hozzám, mégis velük jöttem ki leginkább:)

2014. jún. 5. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Hülyeség

Ikrek vagyok a férjem skorpió..

Evileg a mérlegekkel jövök ki.. Az exem mérleg..

2014. jún. 5. 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség.
2014. jún. 5. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyen formában? Még az asztrológusok sem. Ők is két teljes, percre pontosított születési képletet vetnek össze és akkor sem illik össze-nem illik össze alapon elemzik.
2014. jún. 5. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak, hogy tisztázzuk egy kicsit..

Az asztrológia, a körülöttünk lévő bolygók hatásaiból indul ki.

Mint emberi lényekre, hatással vannak ránk ezek az égitestek, ez tény.Még ha nem is vesszük észre, ez valóban így van.

Minden ember születésekor ezek a bolygók, valamiféleképpen hatnak.A nyugati asztrológia, a nap állásából indul ki.Az, hogy te mérleg vagy, az azt jelenti, hogy a nap, születésed (pillanatában), hol helyezkedett el a hozzád képest, a körülöttünk lévő bolygókra vetített képlet szerint.

A bolyğók hatásai, lényegében körvonalakat határoznak meg születésed pillanatában.Amelyek ha akarod ha nem, ott vannak.Viszont sok féle bolygó hat egy emberre, nem csak a nap.És nem csak a bolygók..Az asztrológia lényegében csak arra jó szerintem, hogy visszaigazolást kapj a körvonalaiddal kapcsolatban, egyfajta hozzáállással kapcsolatban.Az ,hogy ki mit gondol az asztrológiáról, az már egyéni.Akit érdekel, annak érdekes lehet, és segíthet bizonyos dolgok megértésével kapcsolatban.Akit pedig nem érdekel, az sem veszített semmit sem.Párkapcsolat szempontjából, nem tartom előnyösnek, mert csak az okot adja arra, hogy legyen mihez képest reagálni,például egy kosra, a jellemzőihez képest.

2014. jún. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!