Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami, vagy ciki és inkább hagyjam? Korához képest komoly.
Ki a frászt érdekel?
A korkülönbség akkor zavaró, hogy ha fiatal, tizenévesekről van szó. Én barátom is 7 évvel idősebb, leszarom ki mit mond, boldog vagyok vele.:)
Na várj, most 17 éves korodban működött a kémia közted és egy 12 éves srác között? :DDDD
Egyébként szerintem simán vágj bele, ez az 5 év tényleg nem sok, és ha sem téged, sem a srácot nem zavarja, akkor szerintem simán működőképes a dolog! :)
Utolsónak... :) az az 5 év naptári év... Amúgy csak 4 év,mert ő év végi én meg év eleji...úgyhogy akkor Ő már 13 volt...amúgymeg nem annyi ak nézett ki... Egy táborban taliztunk. Nem arra gondoltam amikor megláttam,hogy hol a személyije :D csak arra,hogy huuu de jó pasi! Elvileg 14 év alatti ott se lehetett volna... Ezért se gondoltam,hogy olyan kicsi...
Köszi a válaszokat! :)
Jajj értem, csak hirtelen ahogy visszaszámoltam olyan furán jött ki a dolog :D egyébként sok sikert hozzá! :)
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!