Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalataitok vannak a székely lányokkal?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtem egy "originális" székely lánnyal, bár nagyon nehéz ügynek tűnik, de szeretném ha járna is velem.

( szokásos jellemcímkéi: büszkeség,tartás, Wass Albert, Csík zenekar, Kárpátia, székelykapu háttérkép a monitorán stb.. ) :)

2010. jan. 1. 16:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Jó neked. =)
2010. jan. 1. 16:16
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Hát igen! Jó, hogy vannak még ilyen lányok! Sajnos nekem nincs ilyen jellegű tapasztalatom.

A jellemed és a gondolkodásmódod ha hasonló az övéhez, akkor próbálkozz.

2010. jan. 1. 16:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Néha számomra multaságos kifejezéseket használ, amin nem szabad mosolyognom, mert félek, hogy megbántom.
2010. jan. 1. 16:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a nagymamám székely származású volt. Sajnos már nem él.:( A nagypapám sem él már.:( De van érdekes szójárásuk az már biztos. Legyél kitartó. A nagyszüleimnél az anyukája elment a nagypapám lakóhelyére, hogy milyen körülmények között él. Aztán megnyugodott, hogy jó helyre fog kerülni a pici lánya.
2010. jan. 1. 16:55
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
teljesen magamra ismerek.én is székely vagyok,nagyon büszkék vagyunk és velem is úgy van,hogy nem adom egy könnyen magamat.szóval kitartás ;).
2010. jan. 1. 17:19
 6/16 A kérdező kommentje:
Mennyire büszkék? Sosem fognak engedni, ha úgy érzik nekik van igazuk?
2010. jan. 1. 17:52
 7/16 anonim ***** válasza:
47%
Fogadd őszinte részvétem... :(
2010. jan. 1. 17:56
 8/16 A kérdező kommentje:

Részvét.. ezt miért mondod? :)

Te rosszat tapasztaltál?

2010. jan. 1. 18:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ember, te olvastad Tamási Árontól az Ábel a rengetegbent ? :D

Ott ugyan egy srácról van szó, de a székelyek nagyon érdekes módon gondolkodnak,lehet hogy sok lesz a nézeteltérés később :P

Addig is írd be youtube-ra,hogy székely nyelvlecke,és kupáld ki magad :) (még vicces is)

Sok szerencsét

2010. jan. 1. 20:19
 10/16 anonim ***** válasza:
77%

17:19-es vagyok.

dehogynem :D nem vagyunk olyan 'rosszak',mint amilyennek elképzeltek :)).

csak kitartás és bátorság.és az,hogy nem engedünk az igazunkból az nem jelent semmit.attól meg nyugodtan udvarolhatsz neki ;).

amúgy hova valósi a lány? :D

2010. jan. 2. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!