Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak a székely lányokkal?
Összeismerkedtem egy "originális" székely lánnyal, bár nagyon nehéz ügynek tűnik, de szeretném ha járna is velem.
( szokásos jellemcímkéi: büszkeség,tartás, Wass Albert, Csík zenekar, Kárpátia, székelykapu háttérkép a monitorán stb.. ) :)
Hát igen! Jó, hogy vannak még ilyen lányok! Sajnos nekem nincs ilyen jellegű tapasztalatom.
A jellemed és a gondolkodásmódod ha hasonló az övéhez, akkor próbálkozz.
Részvét.. ezt miért mondod? :)
Te rosszat tapasztaltál?
Ember, te olvastad Tamási Árontól az Ábel a rengetegbent ? :D
Ott ugyan egy srácról van szó, de a székelyek nagyon érdekes módon gondolkodnak,lehet hogy sok lesz a nézeteltérés később :P
Addig is írd be youtube-ra,hogy székely nyelvlecke,és kupáld ki magad :) (még vicces is)
Sok szerencsét
17:19-es vagyok.
dehogynem :D nem vagyunk olyan 'rosszak',mint amilyennek elképzeltek :)).
csak kitartás és bátorság.és az,hogy nem engedünk az igazunkból az nem jelent semmit.attól meg nyugodtan udvarolhatsz neki ;).
amúgy hova valósi a lány? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!